Extra vierge kokosolie

De filosofie van Amanprana: biologische en natuurlijke producten

Onze waarden als onderneming

In het Sanskriet, de klassiek Indische schrijftaal, betekent ‘Aman’ vrede of rust. ‘Prana’ verwijst naar levenskracht. Wij brengen serene levenskracht, met kracht uit de natuur. De olifant in ons logo symboliseert een sluimerende, niet-agressieve kracht en belichaamt wijsheid en vrede. Met deze elementen zijn Bart Maes en Chantal Voets Amanprana gestart. Deze elementen komen binnen heel Amanprana terug, het zijn de waarden die wij brengen.

De Amanprana-kwaliteit

Hippocrates zei: ‘Laat voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding’ en ‘Smeer niet op je huid wat je ook niet zou eten’ zijn de spreuken die we bij het ontwikkelen van respectievelijk voeding en lichaamsverzorging hanteren. Wij hebben een ruim assortiment van producten die levenskracht op een serene wijze ondersteunen en versterken, zonder onze lichaam en geest geweld aan te doen. Kortom: zacht en zonder excessen.

Amanprana en het sociaal klimaat en maatschappelijke verantwoording

In overeenkomst met onze basisprincipes respecteren we de regels en de gebruiken van de landen waar we actief zijn. Omdat wij begaan zijn met het sociaal klimaat en de lokale bevolking willen ondersteunen, zetten wij hier ons actief voor in.

Amanprana en het milieu

Amanprana producten bestaan uit natuurlijke grondstoffen en we geven terug aan de natuur. De producten van Amanprana zijn waar mogelijk biologisch en altijd 100% plantaardig. Er wordt aandacht gegeven aan ecologische en gezonde verpakkingen. Zo verkiezen wij glas boven plastic en drukken we waar mogelijk met plantaardige inkt op ecologisch papier.

Wij wensen u veel Amanprana.

Lees meer over Amanprana

 • Duurzame kantoren voor Amanprana
  Amanprana kantoren
 • Amanprana bezit het Europees keurmerk biologisch eten
  Amanprana biologisch
 • Ontdek de Amanprana filosofie
  Filosofie
 • Lees alle "Red de Zee" artikels van Amanprana
  Red De Zee acties
 • Chantal Voets: schrijfster, foodie & mede-oprichtster Amanprana
  Chantal Voets, schrijfster & foodie
 • Belvas, Ecosem, Tale Me, Tilman Belgium en Amanprana ondertekenen intentieverklaring #BeBiodiversity
  #BeBiodiversity