Shangri-la anti-aging orac serum geeft veroudering van je oogcontouren, gezicht, hals en decolleté weinig kans. Door antioxidanten in de gezichtsverzorging.

Hoe ontstaan pigmentvlekken, rimpels en een droge hoofdhuid?

Wat is degeneratie van de huid?

Degeneratie van de huid is het achteruit gaan van een gezonde huidconditie en weefsels door verschillende factoren. Vanaf ons 30ste levensjaar verloopt de cyclus van de celvernieuwing in de verschillende huidlagen trager. Door een slechtere doorbloeding is er minder uitwisseling van zuurstof en afvalstoffen in de huidcellen mogelijk. Een tekort aan noodzakelijke vitaminen, antioxidanten, eiwitten en de weerstand die we dagelijks moeten bieden tegen vervuiling van buitenaf, zonlicht, straling etc.. Al deze factoren gaan ervoor zorgen dat onze gezichtshuid zwaar wordt belast en dit draagt dan ook bij tot de vorming van vrije radicalen. Deze gaan de gezichtshuid beschadigen en dit kan leiden tot oxidatie, rimpels, vroegtijdige huidveroudering, pigmentvlekken of zelfs kanker. Het spreekt voor zich dat we ons hier dus goed tegen moeten beschermen.

Wat kan Shangri-la betekenen?

Doordat antioxidanten de beste verdediging zijn tegen deze boosdoeners heeft Shangri-la juist daar werk van gemaakt. Shangri-la bevat een zeer hoge dosis antioxidanten die onze gezichtshuid en oogcontouren, hals en decolleté weer gezond kan maken, kan beschermen en voeden op een veilige en natuurgetrouwe basis

Pigmentvlekken, wallen onder de ogen, rimpels, droge hoofdhuid. Wat is veroudering? Wat kan gezichtsverzorging bijdragen?

Verouderen is oxidatie. Oxidatie ontstaat door tekorten in de voeding, door oxidanten en door aanvallen van buitenaf, zoals zonnestraling, roken en chemische stoffen. Maar ook constante stress en uitdroging doen ons verouderen. Natuurlijk zijn we allemaal geboren met een bepaalde constitutie, waarmee we rekening moeten houden.
Willen we iets doen tegen pimentvlekken, wallen onder de ogen, rimpels en droge hoofdhuid dan is Shangri-la anti-aging orac serum je oplossing. Gezichtsverzorging vol antioxidanten voor een stralende expressie

Kunnen we 100 jaar worden met een eeuwig jonge huid?

Kan gezichtsverzorging vol antioxidanten bijdragen? Kunnen we de gezichtshuid terug verjongen? Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd kan je helpen. Voor een zichtbaar jongere gelaat. Rimpels, een grauwe huid en pigmentvlekken zijn het gevolg van veroudering. Een uitgezakte huid rond de ogen en kaaklijn zijn dat ook. De huidige mens kan 100 tot 120 jaar worden. De manier waarop de huid veroudert, wordt grotendeels bepaald door je levensstijl en hoe je lichaam en de huid verzorgt.

Shangri-la orac anti-aging serum gaat de strijd tegen vrije radicalen aan. Wat zijn vrije radicalen? En wat zijn antioxidanten?

Een vrije radicaal is een uiterst gevoelige stof die in staat is om in korte tijd veel lichamelijke schade aan te richten zoals degeneratie van cellen in onze huid? Ze zijn verantwoordelijke voor vroegtijdige veroudering. Vrije radicalen zijn kleine, uiterst actieve, agressieve deeltjes die ook kunnen ontstaan bij ongewenste oxidatieprocessen in ons lichaam. Cellen in bloedvaten en organen kunnen door vrije radicalen enorm aangetast worden. Ook het bindweefsel van onze huid wordt hierdoor aangetast, waardoor ze onder andere haar elasticiteit verliest en er rimpels en pigmentvlekken ontstaan. We moeten ons lichaam en onze huid zo goed mogelijk beschermen tegen deze ongewenste oxidatieprocessen of invloeden van buitenaf. Hiervoor kunnen we antioxidanten dus zeer goed gebruiken om onze huid weer gezond te maken en goed genoeg te beschermen. Daarom zit Shangri-la boordevol antioxidanten die zichtbare schade helpen te herstellen en een goede bescherming bieden tegen ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, rimpels, droge hoofdhuid, wallen onder de ogen, etc… Je gezichtshuid krijgt door Shangri-la haar natuurlijke jeugdige expressie terug en verzacht de tekenen van veroudering.

Orac anti-aging serum voor de eeuwige jeugd beschermt oogcontouren, hals en decolté tegen veroudering.

Beschermt jezelf tegen veroudering, tegen invloeden van buiten af. Shangri-la beschermt met antioxidanten de gezichtshuid en gaat veroudering. Het orac serum (antioxidanten serum) werkt krachtig en 100% natuurlijk. De antioxidanten (orac) formule van Shangri-la zullen tekenen van veroudering tegengaan. Oogcontouren, gezicht, hals en decolleté worden beschermt tegen pigmentvlekken, rimpels, wallen onder de ogen, droge hoofdhuid, ouderdomsvlekken en uiterlijke tekenen van veroudering.

20 Oxidanten slecht voor je huid.

Veroorzakers van pigmentvlekken, droge hoofdhuid, rimpels, wallen onder de ogen en uiterlijke tekenen van veroudering.

Shangri-la anti-aging orac serum geeft deze 20 oxidanten weinig of minder kans. Shangri-la gezichtsverzorging beschermt en heelt je gelaat, hals en decolleté tegen minstens 20 oxidanten. Uiterlijke tekenen van veroudering krijgen weinig of minder kans!

 • Luchtvervuiling: zoals uitlaatgassen en chemisch fijn stof
 • Zonlicht: Alleen overdreven blootstelling en verbranding door de zon
 • Alcohol: alle sterke drank, of als je geregeld wat te veel drinkt.
 • Roken: als verslaving en meeroken door roker in de kamer
 • Stress: alleen constante stress
 • Medicijnen: alle medicijnen (weinig medicijnen genezen)
 • Vermoeidheid: alleen chronische vermoeidheid
 • Röntgenstraling: probeer zo weinig mogelijks je te laten scannen !
 • Insecticiden: ook pesticiden zijn bedoeld om te doden en oxideren
 • Zware metalen: pas op met vis, visolie en je omgeving
 • Elektrosmog: zendmasten, maar ook Wi-Fi en overdreven bekabeling in huis
 • Intensief sporten: regelmatig sporten is super, competitie is oxideren
 • Radioactiviteit: kerncentrales en röntgenscans
 • Conserveringsmiddelen: in voeding en cosmetica, bijvoorbeeld natriumnitriet (in vlees)
 • Ongevallen: belasten onnodig ons lichaam
 • Vervuiling in huis: verf, was- en vaat producten, chemische stoffen van meubels en behang….
 • Cosmetische vervuiling: chemische schoonheidsproducten, shampoos en make-up
 • Junk food: geraffineerd voedsel en bijna alle voeding die niet bio is
 • Kleurstoffen: in voeding en lichaamsverzorging
 • Aroma’s: ook 95% van alle zogenaamde natuurlijke aroma’s