Telkens wanneer je met Alana je make up verwijdert en je oog contouren reinigt, verbeter je je huidconditie en werk je aan een stralend uiterlijk. Pure luxe.

Een huid is tot veel in staat, maar zichzelf reinigen kan ze niet. En een regelmatige reiniging heeft ze ook broodnodig, want helaas stapelen huid onzuiverheden zich al binnen een mum van tijd op. Dagelijks reinigen met Alana is luxe tijd voor je huid vrijmaken. Om te weten hoe je je oog contouren en gezicht optimaal kan reinigen, is het goed om te weten hoe je huid functioneert.

Blijf weg van agressieve huidverzorging

Als je weet hoe je huid werkt, weet je ook hoe je haar goed kan reinigen. De huid heeft een aantal belangrijke functies: ze beschermt het lichaam tegen ziektekiemen, scheidt overtollig vocht af, regelt de lichaamstemperatuur en maakt, onder invloed van de zon, Vitamine D aan.

Om die functies intact te houden, creëert ze een beschermingslaag: ze produceert een water-/vetfilm (water van de zweetklieren en vet uit de talgklieren). Wordt die natuurlijke laag er tijdens het reinigen of het weghalen van make-up afgepoetst, dan antwoordt de huid simpelweg met de productie van een nieuwe laag.
Wordt dat laagje er heel vaak afgehaald en gebeurt dat ook nog eens met vrij agressieve huidverzorgingsmiddelen, dan antwoordt de huid ook met een steeds grotere productie van vooral vet. Vet dat in overvloedige mate aanwezig is, verhardt en verstopt de poriën. Je krijgt al in de gaten waar en hoe een huidprobleem ontstaat.

Alana verwijdert make up en helpt om de epidermis voldoende te voeden

Als grootste orgaan van het lichaam, heeft je huid belangrijke taken. De bovenste laag, de epidermis, is bijvoorbeeld een buffer tegen de invloeden en bacteriën van buitenaf. Het is tegen die omgevingsinvloeden dat je huid dat vetlaagje produceert. Als je reinigt met Alana, help je mee om die beschermlaag intact te houden. Door te reinigen met Alana milde make up reiniger laat je immers meteen ook een olielaagje achter, dat diep in de verschillende huidlagen indringt. Zonder vettig aan te voelen.

Op die manier houd je je huid soepel, voed je je huid, help je een herstelproces in gang zetten, bescherm je je huid en houd je je huid ook voldoende gehydrateerd. Met andere woorden: je ondersteunt die bufferende taak. Een huid die goed functioneert, straalt! Werk met je huid mee, verwen haar elke dag met de luxe van Alana en houd haar kracht in stand. Zo verzeker je jezelf van een reine, sterke, mooie en gezonde uitstraling.

0% chemische stoffen, 0% alcohol, 0% parabenen, 0% water, 100% bio, 100% natuurlijk, 100% actief, 100% eetbaar.