Eco respect fles. Glazen drinkfles van Amanprana.

Drink uit glas, niet uit plastic: kies Amanprana hervulbare glazen waterfles/drinkfles Eco Respekt

Wil je zorgen voor een betere wereld? Begin bij jezelf. Kies voor glazen waterflessen en vermijdt plastic flessen. Glas is hygiënisch, schoon, herbruikbaar, stevig, reukloos én veroorzaakt bovenal geen milieuschade. Glas is inert, de stoffen hierin sijpelen niet in je drank, zoals dit bij plastic wel het geval is. Glas is vrij van toxische stoffen en is recyclebaar. Gebruik de Amanprana Eco Respekt waterfles: een drinkfles vervaardigd van extra dik, sterk glas.

  • Geen plastic maar glas
  • Vaatwasmachine-bestendig
  • Met vortex (spiraal) als symbool van vitaliteit van water
  • Met cosmogram van mandala Shri Yantra
  • In handige, gerycycleerde sleeve voor onderweg
  • 100% van de winst voor het goede doel Red de zee
De hoes, beschikbaar in de kleuren rood, groen en blauw, is gemaakt van superfoam. Dit is een schok dempende en isolerende hoes gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Mixed raw material zonder zware metalen. Vrij van schadelijke stoffen en volledig reukloos.
De fles is geschikt voor zowel warm als koude dranken. De hoes, gemaakt van superfoam, beschermt koude dranken tegen warmte en houdt warme dranken langer warm (let op: geen thermos). Het superieure glas van de waterfles kan ook kokend water aan. Zorg er voor dat je de kruk altijd verticaal uit de fles trekt, anders kan de kurk breken.

Wil je de fles schoonmaken? Zet de fles in de vaatwasser en/of maak met (plantaardig) borsteltje schoon. Een handige manier is om wat rijstkorrels met een bodempje heet water in de fles te schudden. Was de kurk regelmatig af met lauw water. Smeer hem in met kokosolie om deze zuiver en soepel te houden.

  • Inhoud: 0,5L
  • Geschikt voor koude en warme dranken
  • Vaatwasser-bestendig
  • Beschikbaar in 3 kleuren: groen, blauw en rood

Deel deze pagina!

Waterfles Eco Respekt fles van Amanprana

500ml: € 19,95

BESTELLEN WAAR TE KOOP?

Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels
en reformzaken (waar te koop)
of via onze officiële webshop amanvida.

SupervoedingBio logo100% vegan logo0% junk logo

Mel Hartman

Testimonials Amanprana

Een symbool op de fles, namelijk een ingegraveerde mandala die geometrie betekent en bovenaan de fles een spiraal die de vitaliteit van water symboliseert. Mooi toch!

blogger

Waarom een glazen fles?

Het is beter voor het milieu wanneer je kiest voor een glazen fles. Trouwens…niet alleen voor het milieu, ook voor je gezondheid. Wist je namelijk dat plastic je hormoonbalans kan ontregelen?

 
Voordelen van glas

Amanprana filosofie

Bij Amanprana hebben we nogal wat projecten lopen om onze producten zo duurzaam mogelijk te maken. Zo werken we bijvoorbeeld samen met ProAves, hebben we een Fair Trade charter opgemaakt en investeren we in het project ‘Red de Zee’

 
Meer over Amanprana filosofie

"Red de Zee" project

Ken je het Red de Zee project al van Amanprana? Wanneer je een Eco-Respekt fles koopt gaat dit geld integraal in dit project. Dit doen we graag aandacht vragen voor onze oceanen, kusten, rivieren…Dit doen we voor ons maar ook voor onze kinderen.

 
Bekijk "Red de Zee" acties