Bosbessen pudding van chiazaad met een vleugje chili van Stefano Vicinoadio is te bereiden in 10 minuten. Je maakt dit gerecht met Kokosbloesemsuiker van Amanprana. Dit recept uit de Belgische keuken is heerlijk als Nagerechten, Tussendoortje & Taart, cake en koekje. Tevens past het perfect in een Vegetarisch, Glutenvrij, Veganistisch & Raw food dieet.

Ingredi├źnten voor bosbessen pudding van chiazaad met een vleugje chili

  • 200ml Amandelmelk
  • 4el Chiazaad
  • 200g Verse bosbessen of bosbessen uit de diepvries
  • 2-3el Kokosbloesemsuiker (Amanprana Gula Java Brut)
  • Een paar Chilidraden

Bereiding van bosbessen pudding van chiazaad met een vleugje chili

De bosbessen met de kokosbloesemsuiker en de amandelmelk in een blender doen en gedurende ca. 3 minuten pureren. Vervolgens het chiazaad eronder mengen en goed roeren.

De volgende ochtend nog een keer krachtig roeren en met verse vruchten, de kokosbloesemsuiker of agavesiroop serveren. Leg nog een paar chilidraden bovenop de bosbessen pudding voor een vleugje chili.


Stefano Vicinoadio

Stefano Vicinoadio

Wie is Stefano Vicinoadio? Wij hebben hem bij Amanprana leren kennen op een bio-beurs in Duitsland. Direct een warme ontmoeting waaruit een mooie samenwerking is ontstaan. Door het ontdekken van wederzijdse interesse (vegan, voeding, gezondheid) is de samenwerking gestart. Stefano is eigenlijk fotograaf, zijn passie. Zijn liefde voor koken zorgt voor de meest heerlijke recepten met mooie foto's, Stefano omschrijft zichzelf als kleurrijk, luid, veganistisch, vriend, ontdekker, digitale nomade en recht door zee.