Havermout recept met maca poeder van Sandra Maes is te bereiden in 15 minuten. Je maakt dit gerecht met Fleur de sel, Olijfolie - Verde Salud & Walnootolie van Amanprana. Dit recept uit de Belgische & Nederlandse keuken is heerlijk als . Tevens past het perfect in een Lactosevrij, Vegetarisch, Glutenvrij & Veganistisch dieet.

Ingrediënten voor havermout recept met maca poeder

  • 4el Glutenvrije haver
  • 200ml Plantaardige melk
  • 1tl Olijfolie of walnootolie (Amanprana Verde Salud olijfolie of Amanprana Walnootolie)
  • 1tl Witte amandelpasta (ongeroosterd)
  • 1/4tl Maca poeder
  • 1 Snufje fleur de sel (Amanprana Khoisan fleur de sel)

Bereiding van havermout recept met maca poeder

Breng de melk aan de kook. Voeg de glutenvrije haver toe en blijf goed roeren. Wanneer de haver welt, voeg je de rest van de ingrediënten toe. Roer goed door en dien op. Geniet van deze hartverwarmende pap!

Tip van Sandra:

Wil je wat bewaren? Deze hartige havermout kan de dag zelf nog koud worden opgegeten.


Sandra Maes

Sandra Maes

Sandra Maes heeft een passie voor dansen, muziek en kunst. Na een dansopleiding in Tilburg kwam ze bij een professioneel dansgezelschap in Rotterdam terecht. De druk was echter hoog en ovenwichtige voeding, onregelmatige werkuren en een opgelopen blessure zorgden voor een breekpunt. Sandra was volledig uitgeput, voelde zich ziek en had allerlei verontrustende symptomen. Na een zoektocht werd ze in 2013 gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme. Omdat ze medische antibiotica wilde vermijden begon ze zich te verdiepen in de kracht van voeding. Puur natuur. Op die manier ontdekte ze de magie van rauwe voeding. Ze gooide haar levensstijl om en nam haar eigen gezondheid in handen.Recepten van Sandra Maes voornamelijk in teken van Raw Food In Amerika volgde een opleiding tot Raw Food Chef, Instructor and Nutrition Coach. Na haar terugkeer startte ze haar eigen bedrijf: Hooked by Uncooked. Ze geeft workshops, lezingen, demonstraties, groepslessen en privé, evenementen. Laten inzien dat kleine aanpassingen in je eetpatroon een grote en positieve verandering kan geven is belangrijk voor haar. Investeren in gezonde voeding doet je versteld staan van de opbrengst. Een mooi gedachtegoed waar Amanprana 100% achter staat.