Scheren: van barbaar(d)se marteling
tot streel zacht ritueel.

Laat je inspireren

Scheerolie van Amanprana kopen?

Onze producten worden verkocht in natuurvoedingswinkels en reformzaken
of zijn te bestellen via onze officiële webshop amanvida.eu

Razoli voor mannen: dé scheerolie, baardolie en aftershave in één

Ben jij al overtuigd door scheerolie? Met de Amanprana Razoli scheerolie voor mannen scheer je efficiënter en makkelijker.

De haren zijn zichtbaar waardoor je veel beter ziet waar je nog wel of niet moet scheren, je kunt zelfs onder de douche scheren zonder dat je bang hoeft te zijn dat je scheerolie 1,2,3 afspoelt. De olie blijft goed op de huid liggen en legt zo een buffer tussen je huid en scheermes.

De natuurlijke bestanddelen van de Amanprana Razoli scheerolie voor mannen zijn stuk voor stuk gekozen om het scheren te vergemakkelijken, de huid te verzachten en om rode bultjes na het scheren te voorkomen.

Wanneer je Razoli scheerolie gebruikt, zal je merken dat je ook geen na-verzorging meer nodig hebt (zoals aftershave of aftershave balsem)

In aftershave zitten veelal chemische stoffen of alcohol, die misschien wel de huid ontsmetten maar ook gaan irriteren. Wanneer je echt kijkt naar de verzorgende ingrediënten dan is dit in de meeste gevallen niet meer dan 2%. Bij Amanprana Razoli hebben wij gekozen voor 100% verzorgende ingrediënten. De scheerolie houdt de huid zacht en soepel en ruikt heerlijk. Voor een super glad resultaat.

Amanprana Razoli kan gebruikt worden voor gezicht, lichaam of intieme delen. De olie is eetbaar en de frisse geur kun je ook als parfum ervaren. Razoli is een goede baardolie. Je hebt bij iedere scheerbeurt slechts een beetje scheerolie nodig zodat je lang met je product doet.
 • Razoli scheerolie voor vrouwen

 • Razoli voor mannen

  • geschikt voor de gevoelige huid
  • beschermt en verzacht de huid

  100% biologische, 100% natuurlijk, 100% vegan, 100% actief

  0% chemicaliën, 0% parabenen, 0% alcohol, 0% bewaarmiddelen

  100ml: € 37,95

 • BESTELLEN Etiket

  Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels en reformzaken
  (waar te koop) of via onze officiële webshop Amanvida.

Glas boven plastic verpakkingen, ecologisch papier en geen proefmonsters.

Bij Amanprana verkiezen we glas boven plastic. We drukken, als het kan, met plantaardige inkt op ecologisch papier. Wij schenken graag aandacht aan ecologische en gezonde verpakkingen. Je leest het al, we geloven in het geheel en niet in de delen apart, daarom zijn onze producten zo weinig mogelijk bewerkt. Ook tijdens het productieproces houden we zo veel mogelijk rekening met het milieu.

Amanprana Razoli zit verpakt in een violet glazen flesje. Op die manier blijft de inhoud hiervan optimaal bewaard.

Lees meer.

Deel deze pagina!

verpakking van de natuurlijke scheerolie voor mannen van Amanprana Razoli
100ml: € 37,95

BESTELLEN WAAR TE KOOP?

Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels
en reformzaken (waar te koop)
of via onze officiële webshop amanvida.

SupervoedingBio logo100% vegan logo0% junk logo

Scheren en verzorgen in één
Scheer inspiratie

Gebruik de Razoli als scheerolie, baardverzorging en aftershave. Voor makkelijk scheren, de huid te verzachten en om rode bultjes te voorkomen.

Handleiding baard scheren: perfecte scheerbeurt voor een veilig en super glad scheerresultaatEen scheermesje geeft een beter resultaat dan een scheerapparaatScheren: van barbaar(d)se marteling tot streel zacht ritueel.Razoli voor mannen van Amanprana ideaal als baardolie.

Razoli: 3-in-1 Scheerolie voor glad scheren, voeden en aftershave

De 3-in-1 Scheerolie zorgt ervoor dat het scheren zachter, gladder, sneller en makkelijker verloopt door het creëren van een gladde barrière tussen de huid en het scheermesje. Zowel voor hem als voor haar. Door de scheerolie is de huid zacht en glad. Het scheermesje kan makkelijker over de huid glijden, waardoor sneetjes of krasjes minder makkelijk voorkomen. De kokos-, olijf- en rode palmolie in combinatie met de 7 essentiële oliën in Razoli verzorgen, voeden, beschermen en parfumeren zacht de huid. Ze verzachten en verminderen irritaties. Je hebt dus geen scheercrème, scheerzeep of aftershave meer nodig.

Bart Maes,
oprichter van Amanprana:

“Ik zocht natuurlijke scheerzepen en scheercrèmes. Die vond ik eigenlijk niet. Een natuurlijke aftershave zonder alcohol was er ook niet. Uiteindelijk kwam ik op het idee om een scheerolie te ontwikkelen, die 100% natuurlijk zou zijn, 100% bio, irritaties zou verminderen, super glad zou scheren, de huid zou voeden en als aftershave de huid zou verzachten en parfumeren. De 3 in 1 Scheerolie van Amanprana werd gecreëerd voor een super glad scheerresultaat.”

Ontvang AMANPRANA NIEUWSBRIEF  & geniet van vele voordelen
Rita Stiens testresultaten Razoli

Rita StiensINCI

Prunus Amygdalus Dulcis

Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil

Cocos Nucifera

Olea Europaea

Anthemis nobilis

Citrus aurantium dulcis Oil

Citrus aurantium bergamia

Vetiveria zizanoides (Vetiver) Oil

Santalum austracaledonicum Oil

Cedrus atlantica (Cedarwood) Oil

Elettaria cardamonum (Cardamom) Oil

Video: Hoe gebruik je de scheerolie van Amanprana?

Meer video’s

Gerelateerde producten

 • Amanprana Razoli scheerolie voor vrouwen

  Razoli scheerolie vrouw

 • Amanprana Gezichtsolie

  Gezichtsolie