Voordelen van benen, oksels en schaamhaar
scheren met scheerolie 

Laat je inspireren

Scheerolie van Amanprana kopen?

Onze producten worden verkocht in natuurvoedingswinkels en reformzaken
of zijn te bestellen via onze officiële webshop amanvida.eu

Scheren zonder irritatie? Met de scheerolie van Amanprana zijn rode bultjes verleden tijd.

Scheren met scheerschuim, waxen en harsen werkt vaak irriterend en niet iedere huid kan hier tegen. Gevolg zijn rode bultjes, pijnlijke plekjes en ingegroeide haren. Scheren met de scheerolie Razoli van Amanprana voorkomt deze mogelijke huidproblemen. De scheerolie bevat de perfecte formule voor het scheren van je schaamstreek, benen en oksels. Zacht en geheel natuurlijk, neutraal voor de zuurtegraad van je huid en intieme delen.

Gebruik Razoli van Amanprana tijdens het scheren en je huid krijgt extra ondersteuning, een mooie en gladde uitstraling. Nadien werkt de olie voedend en verzorgend waardoor je huid zijdezacht aanvoelt.

 • Geen irritatie na het scheren
 • Geen rode bultjes
 • Geen ingegroeide haren
 • 100% biologisch
 • 100% Natuurlijke ingrediënten
 • 0% schadelijke stoffen
 • Verzorgt en voedt de huid
 • pH-huidneutraal
 • Geschikt voor elke huidtype

Nat scheren:

Maak het te scheren oppervlakte nat met lauwwarm water. Giet wat Razoli in je handpalm. Masseer de scheerolie in op de te scheren oppervlakte. Scheer vervolgens de benen, bikinilijn of oksels. Eerst met de haarrichting mee en vervolgens tegen de haarrichting in. Spoel de huid af en dep deze met de handdoek droog.

Droog scheren/elektrische scheren:

Bij elektrisch of droog scheren gebruik je maximaal één druppel Razoli scheerolie per lichaamsdeel. Verdeel de olie in je handen voordat je deze in de huid masseert. Na het elektrisch of droog scheren breng je nog een druppel scheerolie aan voor de verzorging van de huid. Tijdens het elektrisch of droog scheren werkt de scheerolie vooral als buffer waardoor het scheermes/scheerapparaat beter over je huid glijdt en je huid beschermt.

 • Razoli scheerolie voor vrouwen
 • Razoli voor vrouwen

  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • verzorgt, voedt, beschermt en verzacht de huid
  • scheren zonder irritatie, roodheid en rode bultjes

   

   

  100% biologisch, 100% natuurlijk, 100% actief, 100% vegan
  0% chemicaliën, 0% parabenen, 0% alcohol, 0% bewaarmiddelen

   

  100ml: € 36,95

 • BESTELLEN Etiket

  Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels en reformzaken
  (waar te koop) of via onze officiële webshop Amanvida.

63,39% olijfolie(xb); 14,87% zoete amandelolie (xb); 14,87% kokosolie (xbf); 4,96% rode palmolie (xb); 0,66 zoete sinaasappel (sb); 0,62% mandarijn (sb); 0,30% kardemon (sb); 0,26% sandelhout (sb); 0,10% vetiver (sb)

x= extra vierge, s= essentiële olie; b= EcoControl, f=Fairtrade

Glas boven plastic verpakkingen, ecologisch papier en geen proefmonsters.

Bij Amanprana verkiezen we glas boven plastic. We drukken, als het kan, met plantaardige inkt op ecologisch papier. Wij schenken graag aandacht aan ecologische en gezonde verpakkingen. Je leest het al, we geloven in het geheel en niet in de delen apart, daarom zijn onze producten zo weinig mogelijk bewerkt. Ook tijdens het productieproces houden we zo veel mogelijk rekening met het milieu.
Lees meer.

Beeldmateriaal nodig van dit product? In ons downloadcenter vind je beeldmateriaal in verschillende resoluties.
Beeldmateriaal downloaden van Amanprana’s scheerolie.

De termen ‘bio’ en ‘biologisch’ zijn beschermde begrippen. Als je als bedrijf deze begrippen wilt gebruiken moeten je producten voldoen en gecontroleerd worden door een erkend controle-organisme. Amanprana heeft verschillende bio certificaten.
Meer informatie over onze certificaten.

Deel deze pagina!

Milieuvriendelijke verpakking van de natuurlijke scheerolie van Amanprana
100ml: € 36,95

BESTELLEN WAAR TE KOOP?

Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels
en reformzaken (waar te koop)
of via onze officiële webshop amanvida.

SupervoedingBio logo100% vegan logo0% junk logo
Ontvang AMANPRANA NIEUWSBRIEF  & geniet van vele voordelen

Scheren en verzorgen in één
Scheer inspiratie

Gebruik de Razoli voor vrouwen als scheerolie en verzorging. Voor makkelijk scheren, de huid te verzachten, om rode bultjes en ingegroeide haren te voorkomen.

Een scheermesje geeft een beter resultaat dan een scheerapparaatScheren: van barbaar(d)se marteling tot streel zacht ritueel.Voordelen van benen, oksels en schaamhaar scheren met scheerolie

Look for zero logo voor producten zonder microplastics

Bikinilijn?
Perfect met scheermesje en Razoli scheerolie

Trim je bikinilijn of scheer je schaamstreek met een scheermesje en Razoli scheerolie. Nooit meer rode uitslag of rode bultjes. In volle vertrouwen de zomer tegemoet. Tip: knip schaamhaar eerst in tot 1 cm en daarna scheren met scheerolie. Hygiënisch en verzorgd. Je bikinilijn ziet er voortaan altijd stralend uit. Lang leve Razoli en Brazilian wax.

Nooit meer ingroeiende haartjes en rode bultjes

Ontharen met hars of waxen verstopt de poriën tot diep vanbinnen, verstopt de huid van de schaamstreek. Daardoor ontstaan rode bultjes en ingroeiende haartjes. Dat is lelijk en vervelend. Razoli scheerolie bevat geen verstoppende bestanddelen. De Razoli plantenextracten openen de huid en voorkomen ontstekingen. Resultaat nooit meer ingroeiende haartjes, rode bultjes of roodhuid. Happy bikinilijn en Brazilian wax.

Nat scheren met Razoli zonder irritaties of jeuk

Nat scheren onder de douche is de makkelijkste manier om Razoli scheerolie te gebruiken. De haartjes worden weker en daardoor makkelijker te scheren. Door de warmte gaan de poriën open en kan Razoli optimaal opgenomen worden. Hierdoor blijft de huid van de schaamstreek dagen zijdezacht aanvoelen. Zonder irritaties of jeuk. Er is geen naverzorging of aftershave nodig!

Zonder snijwondjes zichtbaar trimmen

Je ziet waar je trimt en scheert. De olie is transparant waardoor je kan trimmen met perfect afgelijnde vormen. Door het olielaagje wordt trimmen en scheren zachtjes glijden over de kwetsbare schaamstreek en edele delen zonder snijwondjes.

Razoli vrouw: omdat vrouwen geen mannen zijn

Veelvuldig scheren met scheerolie voelt beter aan, gaat sneller, geeft gladder resultaat, veroorzaakt geen rode bultjes of irritaties, voorkomt ingroeiend haar en voorkomt snijwondjes. En de staphylococcus aureus huid bacterie wordt met Razoli buiten spel gezet. Resultaat ? Met Razoli kan je daarom hetzelfde scheermesje gebruiken voor oksels, benen of schaamhaar. Omdat vrouwen geen mannen zijn, is er Razoli vrouw (schaamhaar, oksels en benen) en Razoli man (schaamhaar, borst, rug en baard).

Video: Hoe gebruik je de scheerolie van Amanprana?

Meer video's

Gerelateerde producten

 • Amanprana Razoli scheerolie voor mannen

  Razoli scheerolie man

 • Amanprana Gezichtsolie

  Gezichtsolie