Rode Palmolie van Amanprana: duurzaam en biologisch

De palmolie van Amanprana is rode Palmolie afkomstig uit biologische teelt.

De rode palmolie van Amanprana wordt gewonnen uit het vruchtvlees van biologisch verbouwde oliepalmen. Onze Rode Palmolie is puur natuur en bevat al zijn waardevolle voedingsstoffen en heerlijke smaak. De Rode Palmolie is niet geraffineerd, gebleekt of ontgeurd en is ongehard. Van de natuur rechtstreeks in de glazen pot.

Rode palmolie is niet hetzelfde als witte palmolie. De laatste is namelijk een afvalproduct. De witte palmolie is geraffineerd, al het goede wordt hierbij uit de rode palmolie gehaald. Denk hierbij aan caroteen, de sterolen en vitamine E. Kies voor de duurzame en biologische Rode Palmolie van Amanprana. Deze is niet alleen heerlijk van smaak, maar verhoogt ook de voedingswaarde van je gerechten. Daarnaast kan je de rode palmolie ook als lichaamsverzorging gebruiken, het beschermt je huid o.a. tegen de schadelijke werking van uv-stralingen.

 • Rode palmolie

  • 100% biologisch
  • 100% natuurlijk
  • Rijk aan vitamine E (25 mg)
  • Rijk aan caroteen (20.100 mcg)
  • Duurzaam

   

  325ml: € 9,95
  1600ml: € 36,95

 • BESTELLEN Etiket

  Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels en reformzaken
  (waar te koop) of via onze officiële webshop Amanvida.

Deel deze pagina!


Amanprana kokosolie is extra vierge biologische kokosolie

325ml: € 9,95

1600ml: € 36,95

SupervoedingBio logo100% vegan logo0% junk logo

 • Atilla Hildmann, vegan chef & auteur

  De beste bron voor Carotenoïde is rode palmolie.

  Meer reviews

Ontvang AMANPRANA NIEUWSBRIEF  & geniet van vele voordelen

Recepten met rode palmolie

Ben jij benieuwd naar de smaak van de Amanprana Rode Palmolie? Rode palmolie heeft een erg typische smaak. De smaak is perfect voor de Afrikaanse, Aziatische en Latijnse gerechten. Naast een heerlijke smaak geeft rode palmolie ook een prachtige roodgouden kleur aan je gerechten. Rode Palmolie is een welkome afwisseling en geeft een andere beleving aan gerechten.

 
Recepten met rode palmolie

Kwaliteit & herkomst rode palmolie

Amanprana Rode Palmolie is anders dan de witte palmolie die in veelal voedingsmiddelen en cosmetica verwerkt zitten. De Rode Palmolie van Amanprana is duurzame palmolie welke alle nutriënten nog bevat. We zijn o.a. lid van de RSPO en willen op die manier de markt van de palmolie veranderen, zodat duurzaamheid de norm wordt.

 
Ontdek het hier

Hoe rode palmolie gebruiken?

De Amanprana Rode Palmolie is een erg makkelijke olie om in de keuken te gebruiken. Bakken, braden, wokken, smeren…Het kan allemaal met deze rode palmolie. Heb of wil jij ook een pot Amanprana rode palmolie in je kast hebben staan? Dan is het fijn te weten wat je er allemaal mee kunt.

 
Gebruikstips