Fans van Amanprana

Amanprana Fan - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen

Bekende Nederlander

Ik ben nu 73 jaar geworden maar dat geven  de mensen mij bij lange  niet. Dat heeft mede te maken met de gezonde leefstijl die ik hanteer en de super gezonde producten die ik gebruik van Aman Prana. Mijn huid reageert super goed op de RODE PALM olie die ik veel gebruik.

Amanprana Fan - Rita Querzoni

Rita Querzoni

Luxemburg

Ik ben gek op de producten van Amanprana en raad ze aan al mijn vrienden, collega’s en kennissen aan

Amanprana Fan - Isabelle Schmidt

Isabelle Schmidt

bezoeker van Oekofoire Luxemburg

Amanprana is geweldig. Voor de huid is er niets beter dan Shangri-la.

Amanprana Fan - Angeliki Maragkoudaki

Angeliki Maragkoudaki

bezoeker van Oekofoire Luxemburg

Ik proefde de Gula Java Matcha, die ik erg lekker vond. Dankjewel!

Amanprana Fan - Gisele Gaudio

Gisele Gaudio

bezoeker van Oekofoire Luxemburg

Amanprana is de beste ter wereld! Dankjewel!

Amanprana Fan - Birsena Deruisevic

Birsena Deruisevic

bezoeker van Oekofoire Luxemburg

Met Amanprana ontdek ik een nieuwe manier van eten!

Amanprana Fan - Rita querzoni

Rita querzoni

Luxemburg

Ik ben echt dol op al je Amanprana-producten en raad ze aan al mijn vrienden, collega’s en kennissen aan.

Amanprana Fan - Simone Bat

Simone Bat

reclamemanager, biocontact, Gaillac Cedex, Frankrijk

Ik heb zojuist biologische extra vierge kokosolie gekocht – pot van 325 ml – AmanPrana, ik wilde je gewoon feliciteren met de kwaliteit van het product. Echt goed en van zeer goede kwaliteit!

Amanprana Fan - Liv Gärtner

Liv Gärtner

Blogger over Shangri-La op haar blog "www.puraliv.com"

Het mengsel van etherische oliën zou de bloedsomloop en het lymfestelsel activeren. Ze bevatten ook veel antioxidanten die de huid regenereren. En ik was in staat om beide effecten direct waar te nemen. Mijn huid straalde al na de eerste toepassing.

Amanprana Fan - Liv Gärtner

Liv Gärtner

Blogger in een getuigenis over Menta mondolie op haar blog puraliv.com

Het is gewoon een stuk frisser dan gewone keukenoliën. En de toegevoegde kruiden en hoogwaardige oliën zullen de positieve eigenschappen van dit gezondheidsritueel zeker nog versterken. Want de kwaliteit is altijd goed, en dat ben ik niet anders gewend van Amanprana.

Amanprana Fan - Levende tuinman

Levende tuinman

Blogger in een getuigenis over Menta moon oil op haar blog puraliv.com

De textuur is echt aangenaam; veel lichter dan zware sesamolie en op de een of andere manier minder vettig.

Amanprana Fan - Cathrine Nilsen

Cathrine Nilsen

Productmanager Supernature

Hartelijk dank aan Amanprana voor het geven van een inspirerende en informatieve workshop over de Amanprana producten en de waarden van het merk. We zijn nu nog meer verliefd op de producten dan voorheen, en trots om vertegenwoordigers van dit merk in Noorwegen te zijn.

Amanprana Fan - Valerie Henau

Valerie Henau

Redacteur van Marinanne magazine, in editie n ° 951, Frankrijk

Biologische mondolie met munt: Amanprana ayurvedische olie als gorgeldrank, de must van het moment. De sensatie (20 minuten vettig gorgelen voor maximaisten) is geweldig

Amanprana Fan - Anne Demay-Reverdy

Anne Demay-Reverdy

Blogs Basketdesaison.com en 1bonappetit.com, Frankrijk

Gula Java is bloemsuiker. Als zodanig heeft het dezelfde eigenschappen als honing: antioxidant, met een zeer lage glycemische index en extreem rijk aan sporenelementen. Omdat ik meer en meer ongeraffineerde suikers eet vanwege mijn brandend maagzuur, ben ik heel blij dat ik deze aan mijn kast kan toevoegen. Het is zacht, bloemig (haha, wie had dat gedacht) en niet te zoet.

Amanprana Fan - Anne Demay-Reverdy

Anne Demay-Reverdy

Blogs Basketdesaison.com en 1bonappetit.com, Frankrijk

Een van de dingen die ik leuk vond aan Amanprana is dat hij de eerste was die palmolie verdedigde, de echte, degene die niet gefilterd of gehydrogeneerd is, degene die fel oranje is en waarvan ik me hier herinnerde dat het goed was voor de gezondheid … alvorens volledig te worden misleid door de voedingsindustrie

Amanprana Fan - Anne Demay-Reverdy

Anne Demay-Reverdy

Blogs Basketdesaison.com en 1bonappetit.com, Frankrijk

Amanprana. Het is een merk opgericht in 99 door Bart Maes. Het is een zeer militant merk en pleit voor een voedzaam dieet, de producten zijn er, van zeer goede kwaliteit en smaken goed en wat voor mij vooral belangrijk is volgens strikte ethiek.

Amanprana Fan - Martine del pierre

Martine del pierre

fan

Amanprana Kokosolie – Dit is degene die ik gebruik, het is goddelijk! Ik gebruik het in alle sauzen: bij het koken in mijn Aziatische bereidingen, op mijn huid en vooral op mijn haar. Het wordt zelfs gecrediteerd met anti-cariës-deugden die superieur zijn aan fluor. Let op kokosnoten en stoofschotels met droge/krullende huid en haren: dit is een wondermiddel! Ook hydrateert het de huid super goed en ruikt het super lekker!

Amanprana Fan - Christine Fanton

Christine Fanton

Parijs 14e, Frankrijk

We ontmoetten elkaar op de beurs Parc Floral de Vincennes, ik werd verliefd op de verschillende producten die ik bij je stand kocht. Elke dag ben ik een beetje bij je, genietend van het Orac Shangri-la-serum! Een echt geluksmomentje!”

Amanprana Fan - Alle cultuur

Alle cultuur

een site met culturele informatie en trends, in het artikel Topselectie voor een mooie huid

Het vinden van Amanprana in een cosmetisch product is eerst verrassend, dan geruststellend.De make-up remover is vettig, er is weinig voor nodig om het weinige schoon te maken en absoluut niet uitgedroogd. Bij het aanbrengen trekt het kleine beetje niet en wordt de textuur oranje door de rode palm die tien superieure carotenen biedt. De toevoeging van Kamille + Tarwekiemolie + Rode Palmolie resulteert in een extreem heldere en soepele huid.

Amanprana Fan - Elodie Joy X.

Elodie Joy X.

Beauty- en natuurlijke gezondheidsblogger, www.sirenebio.fr

Een merk dat zijn filosofie baseert op: “Wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten”, zegt dat jou iets?! Mij absoluut!!
Dit komt zo overeen met mijn eigen opvatting over schoonheid. Vooral omdat de kwaliteit meer is dan een afspraak 🙂 Wist je dat?!

Amanprana Fan - Marie-Cécile Gauguin

Marie-Cécile Gauguin

Natuurgeneeskundige, Femmes-references.com

Ik proefde de cacaodrank, een genot zonder de vormen te beschadigen! 😉

Amanprana Fan - Nathalie

Nathalie

blogs van www.lesenviesdetalie.com, Frankrijk

Ik heb het enorme voorrecht en het onmetelijke geluk om mijn huid te verwennen met Nerolina Body Oil. Ik zeg het je niet, ik ben dol op alle soorten lichaamsoliën. Dit smakelijke geschenk uit het plantenrijk voedt, beschermt en regenereert de opperhuid, sublimeert de huidtextuur en laat een sensueel en rustgevend spoor achter met hun zoete geur.

Amanprana Fan - Elodie-Joy

Elodie-Joy

Beauty- en natuurlijke gezondheidsblogger, www.sirenebio.fr

Shangri-la Amanprana-olie: Met het AmanPrana-assortiment is de reis van de zintuigen gegarandeerd! Niet alleen heeft het merk een perfecte ethiek, maar bovendien is de verzorging zo prettig in het gebruik en van onberispelijke kwaliteit. Ik ben een fan van de geur ervan die ik ’s avonds aanbreng en die de verdienste heeft een gerichte actie te bieden tegen veroudering van de huid. Het bevat een mengsel van zeer hoogwaardige plantaardige oliën, fruit en kruiden.

Amanprana Fan - Stephanie Jeandet

Stephanie Jeandet

Zwitserland

Ik consumeer AmanPrana-producten en werd verliefd op de kwaliteit en nobelheid van jullie producten

Amanprana Fan - de nieuwe mannen in de stad

de nieuwe mannen in de stad

blogger

Biologische fans worden niet buitengesloten! Deze scrub met de delicate geur van vanille is samengesteld uit voedzame olie en kokosbloesemsuiker. Spoel het gewoon af met heet water om de hydraterende eigenschappen van de oliën op de huid niet te verliezen, waardoor de meest luie onder jullie geen bodylotion kunnen aanbrengen. Er is ook een geur van neroli, jasmijn, roos en lavendel.

Amanprana Fan - Lisa Burke

Lisa Burke

Afgestudeerd theesommelier, Birmingham, Engeland

Kotobuki is een feest voor het lichaam. Ik gebruik ze alle drie: Matcha voor focus, Earl Grey voor smaak en Rooibos in de avond. Ze zijn van de hoogste kwaliteit. Ik weet het, want ik ben al jaren op zoek naar de beste matcha. De kleur van Kotobuki matcha is meer uitgesproken groen, de smaak is zoeter, de geur subliem en de voedingswaarde hoger.

Amanprana Fan - Emmanuelle Boidron

Emmanuelle Boidron

Franse actrice

Ik proef en probeer de producten van Amanprana nu al een aantal maanden en ik moet zeggen dat ik zelden zo overtuigd was van de noodzaak van zulke producten!
Het resulterende welzijn is duidelijk! “Mijn eten is mijn medicijn”, dat is zeker. Ik heb ook een passie voor Shangri-La essentiële oliën voor gezicht en lichaam, die mijn zomermake-over waren! Ze zijn gewoon perfect! Glazen verpakking, zachte textuur, sublieme geur.
Kortom, ik voel me weer levend, bedankt Amanprana!

Amanprana Fan - Emmanuelle Boidron

Emmanuelle Boidron

Franse actrice

Ik kook met kokosolie, besprenkel mijn groenten en rauwe groenten met Wheat Sprouts en ga pas joggen nadat ik een van de Gula Java energy drinks heb gedronken. Een waar genoegen en een dagelijks genot.
Het resulterende welzijn is duidelijk! “Mijn eten is mijn medicijn”, dat is zeker.

Amanprana Fan - Emmanuelle Boidron

Emmanuelle Boidron

Franse actrice

Ik heb een aantal producten van Amanprana mogen proeven en testen en vandaag lijkt het me nodig om het geluk dat al deze producten mij hebben gegeven met jullie te delen!
Ik proef en probeer de producten van Amanprana nu al een aantal maanden en ik moet zeggen dat ik zelden zo overtuigd was van de noodzaak van zulke producten!
Reeds zeer bezorgd over mijn eetpatroon en dat van mijn kinderen, geef ik toe dat het voor ons vandaag onmogelijk is om zonder Gula Java kokosbloesemsuiker, Omega Indian Delight olie of rode palmolie te kunnen.
Ik kook met kokosolie,  bestrooi mijn groenten en rauwe groenten met tarwekiemen en ga pas joggen nadat ik een van de Gula Java energiedrankjes heb gedronken. Een waar genoegen en een dagelijks genot.
Het resulterende welzijn is duidelijk! “Mijn eten is mijn medicijn”, dat is zeker. Kortom, ik voel me weer levend, bedankt Amanprana!

Amanprana Fan - Ayana (en Charles) Delhaes

Ayana (en Charles) Delhaes

klanten bij "Au Panier Bio" in Rochefort

Sinds mijn man Razoli dagelijks gebruikt, heb ik gemerkt dat zijn huid echt is veranderd; ze is zeer flexibel, goed gevoed en haar gezicht straalt!

Ook nemen we elke ochtend een lepel Happy Delight, die erg rijk is aan Omega 3 en 6; ook heel goed voor de huid! De producten van Amanprana zijn echt heerlijk!

Amanprana Fan - Elodie Brillaud

Elodie Brillaud

natuurgeneeskundige

Dankzij mijn ontmoeting met Philippe, uw vertegenwoordiger in Frankrijk, heb ik het merk Amanprana en zijn producten ontdekt.
Ik werd vooral verleid door uw zoektocht naar kwaliteit op het hoogste niveau.
Als natuurgeneeskundige kan ik me alleen maar houden aan het feit dat ik gezond moet blijven door een gezond dieet dat rijk is aan alle voedingsstoffen die we nodig hebben. Ik ben ervan overtuigd dat het niet per se nodig is om voedingssupplementen te nemen om tekorten te voorkomen en uw producten bewijzen het!

Amanprana Fan - Josette Schmoll

Josette Schmoll

Oekoofoire

Ik ben fan van Amanprana, de producten zijn geweldig! Ik neem wat goed is voor de gezondheid. Van Amanprana gebruik ik voornamelijk dagoliën, Gula Java’s; cacao en de Happy Perilla Special.

Amanprana Fan - Simone Dieryck

Simone Dieryck

Origin'O klant, Overijse

Amanprana: indruk van ernst en validiteit.

Amanprana Fan - Paterne Levesque van Natforce Boutique

Paterne Levesque van Natforce Boutique

Martinique op Natexpo Parijs

Kokosolie is uitzonderlijk voor de eczemateuze huid. Het voedt de huid diep. Het eczeem gaat weg. Ook als je een beet hebt van een insect, en de huid zwelt op. Kokosolie verzacht en laat de angel verdwijnen.

Amanprana Fan - Klant bij

Klant bij "Au Panier Bio"

in Rochefort

Na 3 dagen gebruik van Gula Java Matcha (1 maatschepje per dag): verbetering van het gezichtsvermogen.

Amanprana Fan - Fan

Fan

Frankrijk

Heel erg bedankt voor het sturen van het Shangri-la-serum dat ik ervaar. Het verandert het uiterlijk van mijn huid positief. Ik hou van je levensfilosofie van respect voor de persoon.

Amanprana Fan - Ngub Nding

Ngub Nding

coach, trainer, therapeut, bezoeker van Natexpo, Parijs

Na vele jaren van testen, proeven en experimenten, heb ik eindelijk een productlijn gevonden waarvan de voedings- en energetische eigenschappen voldoen aan mijn behoeften en die van mijn klanten: amanprana.

Amanprana Fan - Jean-marc Niedergang

Jean-marc Niedergang

natuurgeneeskundige-heilpraktiker en oste?opathe a? Montpellier

Ik ben natuurgeneeskundige-heilpraktiker en osteopaat in Montpellier. Ik heb de kans gehad om enkele van uw Amanprana-producten te proberen en was verbaasd over hun kwaliteit: bijvoorbeeld Razoli-scheerolie: beter dan alle andere die ik ooit in mijn leven heb geprobeerd! Ik zal haar heel vaak aanbevelen.

Amanprana Fan - Caroline duif

Caroline duif

Triel-sur-Seine, Frankrijk

Ik ontdek amanprana en jouw assortiment dat echt heel aantrekkelijk is.

Amanprana Fan - Anna X.

Anna X.

Blogger, op haar blog entebleibtdraussen.blogspot.com

De geur van de olie is geweldig. Ik vind het intenser dan die van de kokosolie die ik eerder heb gehad

De olie smelt op de huid en is makkelijk te verdelen, ik vind het erg prettig voor cosmetische toepassingen, het geeft mijn huid super vocht en verzorgt de punten van mijn haar, wat wil een vrouw nog meer? 🙂