#kookinspiratiezondervlees

Recepten

Bekijk al onze recepten zonder vlees en vis

Week zonder vlees

Schrijf je in op onze Week Zonder Vlees-lijst en ontvang begin maart een digitaal weekmenu, incl. boodschappenlijst, voor de Week Zonder Vlees (WZV) van 9 maart tot en met 15 maart 2020.

In de week zelf ontvang je elke dag een update van het desbetreffende recept voor de avondmaaltijd. Je krijgt dan ook de recepten voor het preppen voor het ontbijt en de lunch voor de dag erna. Na 15 maart word je automatisch uitgeschreven op deze WZV-lijst. Je kan er wel voor kiezen om op de hoogte gehouden te worden middels onze nieuwsbrieven. Ons Week Zonder Vlees menu is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Amanprana en Bertyn.

# NATIONALE WEEK ZONDER VLEES

Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam, oprichter van De Hippe Vegetariër. De landelijke campagne wordt breed gedragen door diverse partners uit de voedselindustrie. Samen vinden wij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Proberen en proeven is geloven, want vegetarisch eten is niet saai, smakeloos of ingewikkeld. Het is een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Samen maken we met elke week een dagje zonder vlees het verschil voor de toekomst van onze planeet.

Download het GRATIS Zonder Vlees weekmenu