Instructies voor een perfecte scheerbeurt van benen, oksels en intieme delen.

Bij het scheren met scheermesjes maakt Razoli scheerolie het scheren zachter, gladder en gemakkelijker door een gladde barrière te creëren tussen de huid en het mesje. De scheerolie verzacht en maakt de huid glad, zodat het mes soepel over de huid glijdt en er minder sneetjes en krassen ontstaan. De richting van de haargroei is duidelijk zichtbaar door de olie, waardoor efficiënter kan worden geschoren en gemodelleerd. Na het scheren wordt de voedende Razoli scheerolie goed in de huid opgenomen, zodat de essences hun volle effect op de huid kunnen hebben. Als u scheerolie gebruikt bij het scheren met scheermesjes, is geen extra verzorging na het scheren nodig.

Scheerinstructies

 1. Hoe u veilig een superglad scheerresultaat krijgt. Scheer de intieme delen, benen en oksels.
  Als de haren te lang zijn, wordt scheren met scheermesjes pijnlijk en moeilijk. Daarom moet u de haren eerst inkorten met een schaar of tondeuse. Verwijder daarna de resterende haren met een perfecte scheerbeurt.
 2. Razoli kan worden aangebracht op een droge of natte huid (bv. tijdens het douchen). Als u de huid met aangenaam warm water bevochtigt, wordt het haar gladder en gaan de poriën open.
 3. Doe wat scheerolie in de palm van uw hand, verdeel het over beide handpalmen en vervolgens over de te scheren huid.
 4. Verdeel de voedende scheerolie en masseer het goed in.
 5. Houd het scheermesje in een hoek van 90° ten opzichte van de huid en scheer aanvankelijk in de richting van de haargroei.
 6. Spoel het mes regelmatig af onder warm stromend water of spoel het in een kom met heet water. Droog het mesje zo nodig af met een doekje voordat u verder gaat met scheren.
 7. Spoel de huid af met een beetje water indien nodig.
 8. Dep de huid droog (vooral na het douchen).
 9. Breng Razoli ook direct daarna aan om rode puistjes, uitslag, roodheid en andere huidirritaties te voorkomen.
 10. Tot slot, om het haar nog korter te knippen zodat de huid nog gladder aanvoelt, scheert u tegen de haargroeirichting in en in alle richtingen. Breng indien nodig een beetje voedende scheerolie aan.
 11. De huid is nu heerlijk zacht. Extra verzorging met een ander product is niet nodig. Razoli scheerolie bevat reeds alle ingrediënten voor een perfecte verzorging.

U kunt Razoli ook tussen de scheerbeurten door gebruiken om de gezondheid en het vochtgehalte van de huid op peil te houden.