Amanprana producten 100% natuurlijk en BIO, biologisch eten en biologische lichaamsverzorging.

Amanprana biologisch

Naar het gedachtengoed van Hippocrates ziet ook Amanprana ‘Voeding als medicijn’. Van oorsprong is Amanprana biologisch omdat gezonde voeding staat voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Voeding is dan ook de essentie van gezondheid. Bij Amanprana gaan we uit van de voedingsmiddelen welke de natuur ons verschaft. Geraffineerd voedsel zorgt voor vele Westerse kwalen en een slechte gezondheid. Juist om deze reden is Amanprana 100% biologisch. Zowel de voedingsmiddelen, waarbij uitgegaan wordt van ‘voeding als medicijn’, als de lichaamsverzorging, waarbij we staan voor ‘Wat men niet kan eten smeert men ook niet op de huid’.

Wat is bio? Biologisch eten en biologische producten uitgelegd

Amanprana bezit het Europees keurmerk biologisch eten
Europees keurmerk biologisch eten

Bij Amanprana werken we met 100% biologische producten. Maar wat is bio nu eigenlijk? Biologische producten komen uit een biologische landbouw. Hierbij is sprake van landbouw met respect voor de natuur en de dieren. Wie biologisch kiest, kiest voor milieu- en diervriendelijkere productiemethoden. Bij biologische landbouw is de insteek niet om de plant te voeden, maar de grond. Bij bio landbouw wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en preventieve antibiotica. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van genetisch gemodificeerde organismen. Op die manier is het voedsel zo dicht mogelijk bij de natuur als mogelijk.

Amanprana 100% Biologisch eten en biologische lichaamsverzorging

Europees Biologisch Keurmerk. Een keurmerk voor biologisch eten en biologische producten.Bedrijven welke willen uitdragen dat zij biologisch zijn dienen in het bezit te zijn van certificaten, welke enkel worden uitgereikt wanneer men aan strenge voorwaarden voldoet. Bij Amanprana zijn alle producten 100% biologisch en gecertificeerd.

Meer over de Amanprana filosofie: