De techniek van oil pulling ontstond tweeduizend jaar geleden. Toen al beschreven Ayurvedische teksten deze doeltreffende zuiveringsmethode. De beoefenaars van Ayurveda gorgelden met plantaardige olie en wasten zo hun mond. Op die manier maakten ze hun lichaam weer gezond.

Met een tandenborstel bereikt u maar 60% van de tanden en 10% van de mondholte. Dat is niet genoeg om alle bacteriën te verwijderen. oil pulling met Amanprana mondolie is grondig, eenvoudig en doeltreffend.

Wie regelmatig Amanprana mondolie gebruikt, merkt het verschil: wittere tanden, roze tandvlees en een gezonde, roze tong. En uit een gezonde mond komt natuurlijk ook een frisse adem! In de ochtend en zelfs overdag.

Uw mond is een micro-ecosysteem. In uw mond is het warm en vochtig: de ideale omgeving voor micro-organismen zoals bacteriën. Die produceren enzymen en giftige afvalstoffen die uw tandvlees irriteren en gaatjes in uw tanden veroorzaken. Veel kwalen beginnen dan ook in de mond. Regelmatig oil pulling met Amanprana mondolie beperkt de gezondheidsrisico’s die samenhangen met slechte mondhygiëne.

Amanprana mondolie voor het beste resultaat

Bij oil pulling wordt vaak goedkopere olie gebruikt, maar deze oxideren snel. Maar deze oliën oxideren snel. Daarom kiest Amanprana voor een unieke oliemengeling die bestaat uit:

  • Extra vierge kokosolie bereikt door zijn kleine moleculaire structuur gemakkelijk elk hoekje van de mond.
  • Extra vierge hennepolie vanwege de spirituele en therapeutische waarde.
  • Extra vierge olijfolie bevat veel chlorofyl dat geurtjes weghaalt. Bovendien heeft ze een extra antiseptische werking vanwege de essentiële oliën oregano, kruidnagel en kaneel.

Verkoudheid en griep

Mondolie heeft een antiseptische werking. Het is daarom in staat om ziektekiemen, bacteriën en virussen te doden die ziekten kunnen veroorzaken. De formule heeft een zacht effect. Dit betekent dat hoe vaker en hoe langer je het gebruikt, hoe antiseptischer het effect zal zijn.

  1. Olie trekken eenmaal per dag gedurende 20-30 minuten. Spuug mondolie uit. Afspoelen en reinigen met een kleine hoeveelheid mondolie, ongeveer 1 tot 3 minuten (het lichaam ontgiften via de tong).
  2. Oil-pulling 3 tot 6 keer per dag of zo vaak als u wilt gedurende 1 tot 3 minuten om ziekteverwekkende organismen zoals ziektekiemen, bacteriën en virussen te doden en om ze geen kans meer te geven om mond en keel (mond en vrije keel van pathogene kiemen en lange tijd desinfecteren).
  3. Neem 2 tot 3 keer per dag langzaam en voorzichtig een slok mondolie (heeft een helende antiseptische werking op keel, maag, darmen en lichaam).

Meer weten? Lees Oil Pulling Therapy, all disease starts in the mouth. Detoxifying and healing the body through oral cleansing van Dr. Bruce Fife.