De oorsprong van veel kwalen? Een onverzorgde mond. En een ongezonde mond betekent een ongezond lichaam. Met een tandenborstel bereikt u maar 60% van de tanden en 10% van de mondholte. Dat is niet genoeg om alle bacteriën te verwijderen. oil pulling met Amanprana mondolie is grondig, eenvoudig en doeltreffend.

oil pulling = meer energie

Amanprana mondolie pakt typisch westerse kwaaltjes aan. Gebrek aan energie? Met oil pulling voelt u zich fitter, omdat uw lichaam niet moet vechten tegen ongewenste indringers. Last van slapeloosheid? Met oil pulling slaapt u beter, want uw darmen en immuunsysteem krijgen rust. Een fit en gezond lichaam dus.

oil pulling = mooie glimlach en frisse adem

Wie regelmatig Amanprana mondolie gebruikt, merkt het verschil: wittere tanden, roze tandvlees en een gezonde, roze tong. En uit een gezonde mond komt natuurlijk ook een frisse adem! ‘s Morgens en zelfs overdag.

oil pulling = betere gezondheid

Uw mond is een micro-ecosysteem. In uw mond is het warm en vochtig: de ideale omgeving voor micro-organismen zoals bacteriën. Die produceren enzymen en giftige afvalstoffen die uw tandvlees irriteren en gaatjes in uw tanden veroorzaken. Veel kwalen beginnen dan ook in de mond. Regelmatig oil pulling met Amanprana mondolie beperkt de gezondheidsrisico’s die samenhangen met slechte mondhygiëne.