Amanprana hoofdsponsor World Oceans Day Nederland 2014

Wie? Amanprana en SFF presenteren de Wereld Oceaan Dag Nederland 2014
Wat? We vieren de oceaan en laten zien hoe wij deze met zijn allen kunnen redden Wanneer? Zondag 08.06.2014

Op zondag 8 juni 2014 organiseert Sea First Foundation ‘Wereld Oceaan Dag Nederland’. Amanprana is hoofdsponsor.

De oceaan is van essentieel belang voor de voedselvoorziening van een half miljard mensen. Schone oceanen en zeeën zijn cruciaal voor de gezondheid van iedereen en voor het voortbestaan van alle leven op aarde. 8 juni werd daarom in 2009 internationaal uitgeroepen tot ‘world ocean day’. Wereldwijd vinden er die dag acties plaats om mensen bewust te maken van de massale overbevissing en alarmerende vervuiling en verzuring van het zeewater.

De zee staat er belabberd voor, maar wij kunnen daarin verandering brengen. De Stichting Sea First (SFF) organiseert daarom op 8 juni een happening in Scheveningen.

Verschillende stichtingen zullen laten zien hoe we de zee en haar bewoners kunnen beschermen. Er worden lezingen gegeven door bekende sprekers als Prof. Dr. Jan Stel (De Oceanische Ruimte), onderwaterfotograaf en oceaanbeschermer Dos Winkel en Melvin Redeker. Ondernemers en avonturiers zullen hun projecten komen toelichten, kunstenaars maken mooie dingen van zwerfafval, jonge mensen leren recycleren. Kortom: 8 juni is een bewustwordingsdag, maar ook een groot feest voor iedereen van 10 tot 100 jaar.

Amanprana sponsort de Wereld Oceaan Dag Nederland 2014 in Scheveningen. Minstens 5% van de winst van Amanprana gaat al jarenlang naar allerlei acties onder de noemer ‘red de zee‘.

Aanmelden:

Aanmelden kan via de website van de Stichting Sea First: www.seafirstfoundation.nl

Hier vind je ook het complete programma. Alle presentaties zijn in het Nederlands.

  • Prijs: € 15,- inclusief een duurzame (veggie) lunch, koffie en thee.
    Voor kinderen: € 7,50.
  • Plaats: het Chizone Event Center, in de Lourdeskerk,
    Berkenboschblokstraat 9a, 2586 HD Den Haag – Scheveningen.
  • Bereikbaarheid: Openbaar vervoer: tram 1 en 9, bus 21, 22 en 23.