Amanprana sponsort de Brigitte Bardot van Sea Shepherd

Amanprana sponsort de Brigitte Bardot van Sea Shepherd. Eet geen tonijn, tonijn vrije restaurants, daar gaan we voor.

De Brigitte Bardot van Sea Shepherd bezocht Antwerpen (MAS museum)

Op 15 september 2011 bezocht Amanprana de Brigitte Bardot in het Willemdok te Antwerpen. Mooi gemeerd lag de Brigitte Bardot aan het prachtige MAS museum. Een 35 meter lang supersnel schip dat Sea Shepherd zal inzetten om de oceanen en hun zeeleven te beschermen. De ombouw kosten van de Brigitte Bardot werden mede mogelijk gemaakt door een gift van de stichting van Brigitte Bardot (www.fondationbrigittebardot.fr).

Amanprana schenkt gezonde bio voeding aan bemanning Brigitte Bardot

De bemanning van de Brigitte Bardot telt gemiddeld 10 vrijwilligers. Aan boord wordt alleen veganistisch gegeten. Geen vlees, geen vis, geen eieren, geen zuivel, geen honing. Uit respect voor het dier en het ecosysteem. Om deze vrijwilligers van de Brigitte Bardot te verwennen, schonk Amanprana gezond bio voeding. Onder het moto: laat voeding je medicijn zijn. Voortaan bakt de chef van de Brigitte Bardot met extra vierge kokosolie en olijfolie van Amanprana, wordt er gezoet met Gula Java (gezonde palmsuiker uit Java), krijgt de bemanning zijn omega-3 binnen via hennepolie (Cannabis Sativa), drinkt men er heerlijke bio wijn en Gula Java Cacao (gezonde en lekkere sportdrank (energiedrink))… Supervoeding van Amanprana voor superprestaties!!

Sea Sheperd Conservation Society

Sea Sheperd Conservation Society is een wereldwijde onafhankelijke organisatie voor het beschermen van oceanen en zeeleven voor verdere generaties. Opgericht in 1977. Om regelgeving te doen naleven en oceanen en zeeleven te beschermen, voert Sea Shepherd directe actie uit op het terrein. Haar huidige vloot telt vijf schepen waaronder het supersnelle schip de Brigitte Bardot.

Amanprana en “Red de Zee”

Sinds 1.1.2011 spendeert Amanprana 10% van haar winst aan acties rond ‘Red de Zee’. Daarvoor was Amanprana reeds actief bezig met “Red de Zee” acties maar zonder duidelijke financiële afbakening. Met haar eerste actie ’tonijn vrije restaurants’ wilt Amanprana mensen bewust maken van het uitsterven van deze prachtige vis maar ook doen beseffen dat de tonijn een roofdier is en hierdoor meer vervuild is dan andere niet roofdieren. Ze werkt met deze actie samen met “Sea First”. Een organisatie die de zee eerst plaatst en mede werd opgericht door Dos Winkel, activist en onderwaterfotograaf.

Doneer hier aan Sea First en Sea Shepherd. Eet geen sashimi of sushi met tonijn, geen tonijn in blik, geen tonijn salade, geen pasta met tonijn.