Een boek vol heerlijke, onderbouwde recepten voorzien van leerrijke intermezzo’s en tips.

Het boek van Amanprana kopen?

Onze producten worden verkocht in natuurvoedingswinkels en reformzaken
of zijn te bestellen via onze officiële webshop amanvida.eu

Boek Eet goed, dat doet je goed van Amanprana’s Chantal Voets: heerlijke recepten en lifestyletips.

Amanprana oprichtster Chantal Voets is een echte foodie. Ze heeft een zwak voor lekker én gezond eten. Die interesse heeft zij in de loop der jaren verdiept en in het boek Eet goed, dat doet je goed zie je deze terugkomen. Je vindt in het boek niet alleen heerlijke recepten, ze zijn ook nog eens goed onderbouwd en voorzien van leerrijke intermezzo’s en tips. Een vleugje van de vele ontdekkingstochten, invloed van inspirerende mensen en de visie van Chantal op gezondheid van zowel lichaam als geest.

Het boek bevat snelle recepten voor iedere dag. Het is een handboek om je niet alleen lekker te doen eten maar ook goed te doen eten. Het is een wereld van Amanprana (Serene levenskracht).

  • 130 lekkere en gezonde recepten voor iedere dag
  • Een eerlijke en eenvoudige wereldkeuken
  • Inspiratie voor een goede lifestyle + gezondheid
  • Aandacht voor bio, milieu en natuur
  • Een feest van natuurlijke kleuren, smaken en geuren

In het boek Eet goed, dat doet je goed is, zijn recepten gebundeld die zich lenen om klaar te maken in een doordeweekse keuken. Wat je niet nodig hebt zijn ingewikkelde apparaten, bijzondere technieken of speciaal keukengerei. Met het boek laat Chantal zien dat koken met pure ingrediënten eenvoudig kan zijn. In de recepten zien we invloeden van de ayurvedische keuken, raw food, het fruitdieet van Patrick Gerryl, goede voedselcombinaties, macrobiotiek en verschillende soorten superfoods van Amanprana. Heerlijk etnisch en bovenal hartverwarmende comfort food.

De grote leidraad doorheen het boek is de Amanprana slogan, afgeleid van een uitspraak van Hippocrates; Voeding als medicijn.

256 pagina’s, 130 recepten, 8 gouden tips voor het verleggen van je voedingspatroon, de gezonde voedingsdriehoek van Chantal, 10 Amanprana waarden en nog veel meer.

Deel deze pagina

Ontdek het boek ‘Eet goed dat doet je goed’ van Amanprana oprichtster Chantal Voets

256 pag: € 39,95

BESTELLEN WAAR TE KOOP?

Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels
en reformzaken (waar te koop)
of via onze officiële webshop amanvida.

SupervoedingBio logo100% vegan logo0% junk logo

Bekijk preview van het boek:

Meer video's

Materiaal & drukwerk boek

Amanprana kiest voor haar producten niet zomaar voor de eerste de beste materialen. Bij het uitkiezen hiervan wordt namelijk rekening gehouden met gebruik maar ook het optimale behouden van de kwaliteit en rekening houdend met het milieu. Ontdek welke keuzes gemaakt zijn bij het drukken van het boek ‘Eet goed, dat doet je goed’ van Chantal Voets

Materiaal en drukwerk boek

Over Chantal Voets

Naast medeoprichter van Amanprana is Chantal Voets een echte foodie. Niet voor niets dat het boek Eet goed, dat doet je goed er is gekomen! Het boek is een echte weerspiegeling van de levensvisie en-wijze van Chantal.

Lees meer over Chantal Voets

Video's: boekpresentatie

Chantal Voets heeft enkele video's gemaakt waarin ze haar boek 'Eet goed, dat doet je goed' met de kijker bespreekt. In de video’s laat ze weten waarom ze dit boek heeft geschreven, wat je van het boek mag verwachten en wat zo de eerste reacties waren op het boek.

Bekijk de video’s

Amanprana E-book

Amanprana E-book kerst

Kerst E-book