Vrouw in bad scheert haar benen met de Razoli van Amanprana, natuurlijke en biologische scheerolie

Scheren zonder irritatie? Met de scheerolie van Amanprana zijn rode bultjes verleden tijd.

Scheren met scheerschuim, waxen en harsen werkt vaak irriterend en niet iedere huid kan hier tegen. Gevolg zijn rode bultjes, pijnlijke plekjes en ingegroeide haren. Scheren met de scheerolie Razoli van Amanprana voorkomt deze mogelijke huidproblemen. De scheerolie bevat de perfecte formule voor het scheren van je schaamstreek, benen en oksels. Zacht en geheel natuurlijk, neutraal voor de zuurtegraad van je huid en intieme delen.

Gebruik Razoli van Amanprana tijdens het scheren en je huid krijgt extra ondersteuning, een mooie en gladde uitstraling. Nadien werkt de olie voedend en verzorgend waardoor je huid zijdezacht aanvoelt.

Nat scheren:

Maak het te scheren oppervlakte nat met lauwwarm water. Giet wat Razoli in je handpalm. Masseer de scheerolie in op de te scheren oppervlakte. Scheer vervolgens de benen, bikinilijn of oksels. Eerst met de haarrichting mee en vervolgens tegen de haarrichting in. Spoel de huid af en dep deze met de handdoek droog.

Droog scheren/elektrische scheren:

Bij elektrisch of droog scheren gebruik je maximaal één druppel Razoli scheerolie per lichaamsdeel. Verdeel de olie in je handen voordat je deze in de huid masseert. Na het elektrisch of droog scheren breng je nog een druppel scheerolie aan voor de verzorging van de huid. Tijdens het elektrisch of droog scheren werkt de scheerolie vooral als buffer waardoor het scheermes/scheerapparaat beter over je huid glijdt en je huid beschermt.

 • Razoli scheerolie voor vrouwen
 • Razoli voor vrouwen

  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • verzorgt, voedt, beschermt en verzacht de huid
  • scheren zonder irritatie, roodheid en rode bultjes

   

  100% biologisch, 100% natuurlijk, 100% actief, 100% vegan
  0% chemicaliën, 0% parabenen, 0% alcohol, 0% bewaarmiddelen

   

  100ml: € 36,95

 • BESTELLEN Etiket

  Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels en reformzaken
  (waar te koop) of via onze officiële webshop Amanvida.

Glas boven plastic verpakkingen, ecologisch papier en geen proefmonsters.

Bij Amanprana verkiezen we glas boven plastic. We drukken, als het kan, met plantaardige inkt op ecologisch papier. Wij schenken graag aandacht aan ecologische en gezonde verpakkingen. Je leest het al, we geloven in het geheel en niet in de delen apart, daarom zijn onze producten zo weinig mogelijk bewerkt. Ook tijdens het productieproces houden we zo veel mogelijk rekening met het milieu.
Lees meer.

Deel deze pagina!

Ontvang AMANPRANA NIEUWSBRIEF  & geniet van vele voordelenMilieuvriendelijke verpakking van de natuurlijke scheerolie van Amanprana
100ml: € 36,95

BESTELLEN WAAR TE KOOP?

Dit product is te koop in natuurvoedingswinkels
en reformzaken (waar te koop)
of via onze officiële webshop amanvida.

SupervoedingBio logo100% vegan logo0% junk logo

Look for zero logo voor producten zonder microplastics

Julia Kang

Julia Kang is fan van Amanprana Razoli scheerolie voor vrouwen

Razoli; een scheerolie, alleen maar gemaakt van olien, helemaal vrij van schadelijke stoffen, 100% biologisch en 100% natuurlijk, en het geeft ook nog eens een hartstikke glad resultaat

auteur

Mevrouw E. Bazuin

Na jaren lang last te hebben gehad van irritatie, rode bultjes en ingegroeide haren heb ik sinds twee jaar jullie product gevonden waar ik zeer lovend over ben.
Want ik heb echt nooit meer last gehad van irritatie, rode bultjes en ingegroeide haren waardoor ik mij een stuk prettiger/verzorgder voel.” Het is leuk om te weten dat de etiketten plasticvrij & composteerbaar zijn.

F.K.

Beste Amanprana team,

Ik sta op het punt om mijn huishoudelijke en cosmeticaproducten volledig over te schakelen naar ecologische versies.
Omdat ik veel last heb van allergieën, was dit noodzakelijk voor mij. Ook omdat de meeste producten op de markt niet zo ecologisch verantwoord zijn als ze suggereren. Althans dat is tenminste mijn indruk.

Tijdens mijn onderzoek ben ik uw producten tegengekomen en was hiermee zeer onder de indruk. De ingrediënten, uw filosofie en inzet hebben mij volledig overtuigd. Ik tolereer al jullie cosmeticaproducten zeer goed en ik ben blij ze ontdekt te hebben.

Nu ga ik ook jullie al jullie voedingsmiddelen onderzoeken. Voorts ben ik ook geïnteresseerd geraakt in jullie boeken.

Je hebt er alvast een trouwe klant bij!

Met dit bericht wilde ik jullie gewoon bedanken – jullie maken het me een stuk eenvoudiger om ecologisch verantwoord te zijn.

Met vriendelijke groet,

Fanni K.

Bikinilijn?
Perfect met scheermesje en Razoli scheerolie

Trim je bikinilijn of scheer je schaamstreek met een scheermesje en Razoli scheerolie. Nooit meer rode uitslag of rode bultjes. In volle vertrouwen de zomer tegemoet. Tip: knip schaamhaar eerst in tot 1 cm en daarna scheren met scheerolie. Hygiënisch en verzorgd. Je bikinilijn ziet er voortaan altijd stralend uit. Lang leve Razoli en Brazilian wax.

Nooit meer ingroeiende haartjes en rode bultjes

Ontharen met hars of waxen verstopt de poriën tot diep vanbinnen, verstopt de huid van de schaamstreek. Daardoor ontstaan rode bultjes en ingroeiende haartjes. Dat is lelijk en vervelend. Razoli scheerolie bevat geen verstoppende bestanddelen. De Razoli plantenextracten openen de huid en voorkomen ontstekingen. Resultaat nooit meer ingroeiende haartjes, rode bultjes of roodhuid. Happy bikinilijn en Brazilian wax.

Nat scheren met Razoli zonder irritaties of jeuk

Nat scheren onder de douche is de makkelijkste manier om Razoli scheerolie te gebruiken. De haartjes worden weker en daardoor makkelijker te scheren. Door de warmte gaan de poriën open en kan Razoli optimaal opgenomen worden. Hierdoor blijft de huid van de schaamstreek dagen zijdezacht aanvoelen. Zonder irritaties of jeuk. Er is geen naverzorging of aftershave nodig!

Zonder snijwondjes zichtbaar trimmen

Je ziet waar je trimt en scheert. De olie is transparant waardoor je kan trimmen met perfect afgelijnde vormen. Door het olielaagje wordt trimmen en scheren zachtjes glijden over de kwetsbare schaamstreek en edele delen zonder snijwondjes.

Razoli vrouw: omdat vrouwen geen mannen zijn

Veelvuldig scheren met scheerolie voelt beter aan, gaat sneller, geeft gladder resultaat, veroorzaakt geen rode bultjes of irritaties, voorkomt ingroeiend haar en voorkomt snijwondjes. En de staphylococcus aureus huid bacterie wordt met Razoli buiten spel gezet. Resultaat ? Met Razoli kan je daarom hetzelfde scheermesje gebruiken voor oksels, benen of schaamhaar. Omdat vrouwen geen mannen zijn, is er Razoli vrouw (schaamhaar, oksels en benen) en Razoli man (schaamhaar, borst, rug en baard).

Video: Hoe gebruik je de scheerolie van Amanprana?

Meer video's

Gerelateerde producten

 • Amanprana Razoli scheerolie voor mannen

  Razoli scheerolie man

 • Amanprana Gezichtsolie

  Gezichtsolie