Shangri-la is 100% Skin food, biologisch en plantaardig. De ingrediënten van Shangri-la zijn zorgvuldig uitgekozen en samengebracht om het gelaat te beschermen voor een eeuwige jeugd en natuurlijke expressie van het gezicht, hals en decolleté.

De antioxidantenkracht van Shangri-la bevat 3 plantaardige basisoliën en 13 etherische oliën. Skin food in zijn meest pure vorm, verrijkt met 13x superfoods. Je gezondheid en uiterlijk zullen je dankbaar zijn. Geen enkel superfood heeft meer antioxidantenkracht dan de 13 etherische oliën van de Shangri-la orac formule.

Shangri-la: gezichtsverzorging om op te eten.

Bij Amanprana vinden we: ‘al wat je niet kan eten, gebruik je niet op de huid’.

Waarom? Omdat voldoende bewezen is dat hetgeen we op de huid aanbrengen, ook in de huid dringt en sommige inhoudsstoffen ook in het hele lichaam terecht komen via de bloedbaan en het lymfesysteem.

Daarom is Shangri-la skin food. 100% superfood van 100% olie-extracten van planten, vruchten en kruiden. Shangri-la bevat geen chemische stoffen.

Shangri-la voedt de huid en het lichaam en belast ze niet. 100 % Skin Food. De huid kan zich herstellen en verjongen. Shangri-la helpt.

De 3 plantaardige basisoliën van Shangri-la anti-aging.

 1. Biologische amandelolie extra vierge
  Amandelolie is een uitstekende basisolie voor ieder huidtype. Ze reguleert het vochtgehalte van de gezichtshuid en de oogcontouren en vermindert huidirritaties. Vooral de drogere, schilferige en rijpere huid heeft veel baat bij deze olie door haar verzorgende en verzachtende eigenschappen. Amandelolie verdeelt goed over het gezicht, de hals en decolleté en trekt zeer snel in waardoor de huid niet lang vettig blijft na het aanbrengen van de Shangri-la olie.
 2. Biologische olijfolie extra vierge
  Olijfolie heeft vochtopnemende eigenschappen en houdt het vast waardoor ze een balancerende werking heeft op de gezichtshuid en rond de ogen. Olijfolie bevat ook vitamine E, caroteen, mineralen en is zeer rijk aan antioxidanten waardoor ze het verouderingsproces van de cellen vertraagt.
 3. Biologische Rode palmolie
  Rode palmolie bevat maar liefst tien maal meer caroteen dan worteltjes en dertig maal meer dan tomaten. Carotenen zijn bijzonder gunstig voor de gezichtshuid en rondom de ogen bij dagdagelijks gebruik. Rode palmolie is tevens de rijkste bron van tocotriënolen, zoals men bepaalde vormen van vitamine E noemt, die onder meer worden opgeslagen in de huid en die beschermen tegen huidveroudering en beschadiging door de zon. Tocotriënolen bestrijden ouderdomspigmentatie en rimpels. Ze heeft een verzachtende, versterkende en beschermende werking op de huid tegen invloeden van buitenaf.

Deze 13 essentiële oliën, ook wel etherische oliën genoemd, vormen de orac formule van Shangri-la anti-aging serum.

 1. Biologische bergamot
  Bergamotolie heeft een heerlijk fris parfum en unieke eigenschappen voor de gezichtshuid, de oogcontouren, hals en decolleté. Ze beschermt de huidconditie tegen invloeden van buitenaf. Ze werkt kalmerend en helend bij huidontstekingen, infecties en wondjes in het algemeen. Ze heeft ook een natuurlijk verkoelend en verfrissend effect op het gezicht.
 2. Biologische mirte
  Deze goddelijke olie afkomstig uit “het struikje der liefde” heeft een reinigende en zuiverende werking op de gezichtshuid en heeft een gunstig effect tegen puistjes of mee-eters. Mirte geeft een ideale ondersteuning om de gezichtshuid gezond en zuiver te houden. Een onderhoudende olie die zich verzet tegen vuiligheid van buitenaf en zo oxidatie of veroudering en verslapping van de gezichtshuid, oogcontouren, hals en decolleté tegengaat.
 3. Biologische salie
  Salie, de olie van het lange leven, werkt huidverzorgend en genezend door haar antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. Infecties krijgen daardoor geen kans om uit te breken. Salie werkt ontsmettend en remt overmatige productie van talg die een vette gezichtshuid veroorzaakt. De huid is beschermd tegen de vuiligheid van buitenaf en kan zo gezond en jong blijven.
 4. Biologische kaneel
  Kaneel heeft over het algemeen een antibacteriële werking. Deze olie voorkomt dat vuiligheid de gezichtshuid kan binnendringen om schade aan te richten. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de aan- en afvoer van zuurstof in ons bloed sneller gaat voor een gezondere gezichtshuid en meer uitstraling.
 5. Biologische rozemarijn
  Rozemarijn is een opkrikkende olie die de huiddoorbloeding stimuleert, waardoor de gezichtshuid een snellere zuurstofwisseling ondergaat. Dat maakt de huid gezonder en laat ze meer stralen. Rozemarijn bevat ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Hiermee kan ze de gezichtshuid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ze heeft een verzorgende en herstellende werking bij verschillende huidproblemen.
 6. Biologische basilicum
  Basilicum is tonisch en verfrissend voor het gezicht en heeft ontstekingsremmende en infectiewerende eigenschappen. Ze reguleert het vochtgehalte en beschermt de gezichtshuid tegen UV-straling en andere negatieve effecten van de zon die mede verantwoordelijk zijn voor de veroudering van de huid. Basilicum heeft een beschermende en zuiverende functie.
 7. Biologische roosgeranium
  Roosgeranium draagt bij tot een soepele, elastische en stevige gezichtshuid, oogcontouren, hals en decolleté. Ze verzacht en herstelt een geïrriteerde of beschadigde huid. Haar zuiverende en regenererende werking dragen bij tot een mooie, egale en gezonde gezichtshuid.
 8. Biologische roos
  Deze gelukzalige rozenolie is een ideale olie voor de regeneratie en elasticiteit van de gezichtshuid. Vooral de drogere, gevoelige en rijpere huid hebben veel baat bij deze olie. Ze verzacht de fijne lijntjes of rimpels en laat de gezichtshuid stralen. Ze stimuleert de celvernieuwing in onderliggende huidlagen waardoor het gezicht langer haar jeugdige uitstraling kan bewaren. Roos bevat ook een zeer hoge energetische waarde waardoor de gezichtshuid energieker en kleurrijker kan stralen.
 9. Biologische tijm
  Tijm heeft een algemeen ontsmettende werking. Ze werkt antibacterieel en schimmelwerend waardoor ze goed werkzaam is bij talrijke huidaandoeningen. Ze heeft een zuiverende werking op de onreine gezichtshuid. Tijmolie geeft een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf.
 10. Biologische kruidnagel
  Kruidnagel heeft antibacteriële en antiseptische eigenschappen en werkt preventief en beschermend tegen eventuele infecties of ontstekingen. Deze olie werk ook herstellend en desinfecterend bij schaafwondjes of huidproblemen in het algemeen. Een zeer boeiende olie om de gezichtshuid, oogcontouren, hals en decolleté sterk te maken en te beschermen tegen schade van buitenaf.
 11. Biologische oregano
  Oregano stimuleert de doorbloeding waardoor er een betere stofwisseling in de gezichtshuid mogelijk is. Ze is sterk antiseptisch en heeft beschermende kwaliteiten tegen infecties, jeuk en irritaties.
 12. Biologische Szechuan Peper
  Szechuan peper heeft wondhelende eigenschappen en beschermt de gezichtshuid tegen infecties. Ze stimuleert de huiddoorbloeding, waardoor de gezichtshuid een snellere zuurstofwisseling ondergaat, wat noodzakelijk is voor een gezond en stralend gezicht.
 13. Biologische kurkuma
  Dit heilige kruid heeft een reinigende werking voor heel het lichaam en wordt vaak ingezet bij allerlei huidziekten. Kurkuma heeft wondhelende en ontstekingsremmende eigenschappen en is daardoor ook zeer waardevol en werkzaam bij huidproblemen.