Verzorg je baard zoals bij een barbier met Razoli als baardolie.

Baardhaar is erg hard en stekelig. Vaak is de huid bij de baard erg droog, jeukt deze en kan deze flink wat rode bultjes bevatten. Geen fijn gevoel. Een baardolie is toch wel één van de belangrijkste producten voor een bebaarde man. Een huid welke bedekt is met een baard wordt door de zware haren en de wrijving door de haren wat gevoeliger dan een huid welke fris geschoren is. Razoli is perfect te gebruiken als een baardolie. Dagelijks gebruik heeft vele voordelen voor zowel de onderliggende huid als het baardhaar.

Het gebruiken van baardolie is zowel goed voor je baard als voor je huid. Baardolie zorgt er voor dat je baardhaar zachter wordt gemaakt, je huid wordt gevoed en deze soepeler maakt. Razoli zorgt voor een huid zonder irritatie, roodheid ontstekingen, rode uitslag of jeuk. De huid zal minder snel irriteren wanneer je deze goed verzorgt met de Razoli als verzorging. Door het gebruiken van baardolie kun je ook je baard een heerlijke geur en een gezonde glans geven.

Waarom Razoli van Amanprana gebruiken als baardolie?

Veel mensen welke een baard willen verzorgen gebruiken een conditioner of een baardolie vol chemische ingrediënten. Slechts voor je huid en slecht voor het milieu. Razoli is anders. In tegenstelling tot vele minerale oliën verstopt een plantaardige olie je poriën niet. Razoli is een scheerolie welke perfect is om te gebruiken als baardolie, deze is 100% natuurlijk, 100% biologisch en 100% actief. Juist dit laatste maakt deze voor het baardgebied zo geschikt. De waardevolle en uiterst nuttige plantaardige en etherische oliën zorgen voor een soepele en zachte huid. Daarnaast zorgt Razoli voor een voedende, beschermende en herstellende werking. Ook wanneer men te maken heeft met huidproblemen kan Razoli doeltreffend zijn. Geen roodheid, geen irritatie, geen rode uitslag en geen jeuk. Een verzorgde baard en huid met de Razoli voor mannen. Razoli ondersteund de gezondheid.

Razoli heeft ideale, natuurlijk en biologische ingrediënten voor een baardolie. Voor optimaal verzorgen van de baard zoals bij de barbier

De Razoli bestaat als basis uit drie verschillende soorten olie, allen biologisch:

  • Olijfolie: met zijn vochtopnemende eigenschappen welke zorgt dat je huid vocht blijft vasthouden
  • Kokosolie: voor de verzorgende, beschermende en verzachtende werking.
  • Rode palmolie: zit vol met caroteen welke gunstig zijn voor de huid. Daarnaast ook voor bepaalde vormen van Vitamine E.

Deze drie verschillende basisolie worden gecombineerd met heerlijke essentiële oliën welke ieder hun specifieke werking hebben, allen biologisch:

  • Vetiver
  • Bergamot
  • Sinaasappel
  • Roomse Kamille
  • Cederhout
  • Sandelhout
  • Kardemom

De Razoli voor mannen is ideaal samengesteld met de etherische olie, ieder met hun eigen werking en eigenschappen. Mannelijk, krachtig en sensueel van geur. Tegen irritatie, roodheid, jeuk, rode bultjes, voedend en herstellend. Niet alleen te gebruiken als scheerolie maar ook voor de verzorging van je baard en je huid.

Je baard verzorgen? Hoe de Razoli van Amanprana voor mannen gebruiken als een baardolie, de handleiding
Baardolie kun je dagelijks tot enkele keren per week gebruiken. Ideaal om zowel de baardharen als je huid te verzorgen. Je baardhaar verzorgen kun je perfect in je ochtendritueel inpassen, zoals na het douchen. Wanneer je hebt gedouched kan de huid bij de baard namelijk erg droog zijn, Razoli als baardolie biedt dan de oplossing.

De baard goed droogdeppen na het douchen, afhankelijk van de lengte en dikte van de baard zo’n 4 tot 6 druppeltjes gebruiken van de Razoli, goed warm wrijven in de handen en dan gelijkmatig verdelen over je handen. Goed inwrijven, zo dicht mogelijk op de huid met de vingertoppen en eventueel met een borstel of een baardkam je baard in model brengen en de olie verder verdelen over de baardharen.

Wanneer je je baard eens een treatment tussendoor wilt geven kun je deze gerust voordat je gaat slapen met een kokosolie insmeren. Kokosolie is erg goed voor zowel haar als huid en een goede aanvulling op de dagelijkse verzorging met baardolie.