Voordelen scheerolie: Scheer met scheerolie van Amanprana voor een verzachtende verzorging voor de huid tijdens en na het scheren.

Voordelen van benen, oksels en schaamhaar scheren met scheerolie tegenover scheercrème, scheerschuim en scheerzeep. Razoli vrouwen, scheerolie voor vrouwen. Zachter voor de vrouwenhuid dan ontharen met wax of harsen.

Ontharen met harsen of wax is hard voor de vrouwenhuid. Scheer beter met scheerolie. Een verzachtende verzorging voor de huid tijdens en na het scheren. Er is geen naverzorging meer nodig als je Razoli scheerolie vrouwen gebruikt. Deze scheerolie, speciaal ontwikkeld voor vrouwen maakt de huid glad tijdens het scheren en voedt waardoor de vrouwenhuid zacht en glad blijft aanvoelen. De etherische oliën (essentiële oliën) krijgen op deze manier de tijd en kans om de verzorgende en beschermende bestanddelen die ze bevatten hun werk te laten doen. De meeste scheerproducten zoals scheerzeep, scheercrème of scheerschuim bevatten chemicaliën en bijna altijd chemische geurstoffen. Daar kan de vrouwenhuid op reageren met roodheid, irritatie, jeuk of een branderig gevoel. Ook kan deze een uitdrogend effect hebben.

In Razoli scheerolie zitten geen chemische stoffen, geen hard water of alcohol die de huid kan irriteren of laten jeuken. Razoli scheerolie bevat 100% verzorgende natuurlijke ingrediënten en ruikt bovendien heerlijk, verzorgt en hydrateert de huid en houdt ze lekker zacht en soepel. Razoli scheerolie is ontworpen voor een snel en super glad scheerresultaat en een ideale huidverzorging. Zo hou je zeker de huid in topconditie. Dat voel je, dat zie je. Razoli scheerolie kan ook perfect verzachten en helen als u toch kiest voor ontharen met wax of hars. Na wax of hars, masseer je Razoli op je huid. Voordelen Razoli scheerolie versus scheerzeep en scheercrème (scheerschuim). Ontharen doe je met Razoli scheerolie voor vrouwen.

OmschrijvingAmanprana RazoliScheercrème bioScheercrème supermarktScheerzeep bioScheerzeep supermarkt
100% actief janeeneeneenee
100% biojaneeneeneenee
100% natuurlijkjaneeneeneenee
bewaarmiddelenneejajasomsja
waterneejajajaja
alcoholneesomssomsneenee
bijenwasneesomssomssomssoms
BHTneeneevaakneevaak
butaanneesomsvaakvaakvaak
EDTA tetrasodium neeneevaakneevaak
glycerinneesomssomsvaakvaak
parfumneesomsvaaksomsvaak
potassium palmitate neesomssomsvaakvaak
Kaliumstearatneesomssomsvaakvaak
Propaanneesomsvaakvaakvaak
sodium cocoate neesomssomsvaakvaak
sodium cocoyl glutamate neesomssomssomssoms
sodium palmitate neesomssomsvaakvaak
sodium silicaatneesomssomsvaakvaak
sodium stearate neesomssomsvaakvaak
sodium thiosulfaat neesomssomsvaakvaak
Tetrasodium etidronate neesomssomsvaakvaak
triclosannee neesomsneenee
verzeepte olie neesomssomsjaja