Je verbetert de conditie van je huid en werkt aan een stralende uitstraling elke keer dat je je make-up verwijdert en je ogen reinigt met Alana.
Je huid heeft veel functies, maar kan zichzelf niet reinigen. Maar het moet absoluut regelmatig worden schoongemaakt, anders stapelen de huidonzuiverheden zich in zeer korte tijd op. Dagelijks je huid reinigen met Alana betekent quality time voor je huid reserveren. Begrijpen hoe je huid werkt, is de beste manier om je ogen en gezicht schoon te maken.

Vermijd agressieve huidverzorgingsregimes

De huid reguleert de lichaamstemperatuur en maakt door de zon vitamine D aan. Als je weet hoe je huid werkt, weet je ook hoe je deze optimaal kunt reinigen. De huid heeft verschillende belangrijke functies: ze beschermt het lichaam tegen ziekteverwekkers, scheidt overtollig vocht af, reguleert de lichaamstemperatuur en maakt vitamine D aan via de zon.

Het vormt een beschermende laag voor het in stand houden van de functies: het vormt een water/vetlaag (water uit de zweetklieren en vet uit de talgklieren). Als de natuurlijke laag wordt verwijderd tijdens het reinigen of het verwijderen van make-up, reageert de huid gewoon door een nieuwe laag aan te maken.

Als het laagje heel vaak wordt verwijderd en dit ook nog met nogal agressieve huidverzorgingsproducten wordt gedaan, reageert de huid ook met een toenemende aanmaak van voornamelijk vet. Te veel vet verhardt en verstopt de poriën. Je begrijpt al hoe een huidprobleem ontstaat.

Vlekken verschijnen heel snel

Alana verwijdert make-up en helpt de opperhuid voldoende te voeden.
Als grootste orgaan van het lichaam heeft je huid belangrijke functies. Zo is de toplaag, de epidermis, een buffer tegen invloeden van buitenaf en tegen bacteriën. Je huid maakt een vetlaagje aan tegen de invloeden van de omgeving. Als je ze reinigt met Alana, help je je huid om de beschermlaag te behouden. Bij het reinigen met de milde make-up reiniger van Alana blijft er direct een laagje olie op de huid achter, die tot diep in de verschillende huidlagen doordringt. Deze laag voelt niet vettig aan.

Zo blijft je huid soepel, voed je de huid, help je bij de start van de regeneratie, bescherm je je huid en geef je je huid ook voldoende vocht. Met andere woorden: je ondersteunt de functie van de buffer. Een goed functionerende huid straalt! Werk samen met je huid, verwen haar elke dag met de luxe van Alana en behoud zo haar kracht. Zo verzeker je jezelf van een pure, sterke, mooie en gezonde uitstraling.

0% chemische stoffen, 0% alcohol, 0% parabenen, 0% water, 100% biologisch, 100% natuurlijk, 100% actief, 100% eetbaar.