Zelfs bij vrieskou zachte lippen, een blos en een frisse teint. In de winter krijgt je huid het hard te verduren in de kou. Extra aandacht en verzorging kan dus geen kwaad.

Droge of gesprongen lippen?

Gebruik extra vierge kokosolie als lippenbalsem. Voelen uw lippen branderig of pijnlijk aan, zijn ze schraal of hangen er velletjes los? Vooral op koudere dagen, door de airco of bij een lage luchtvochtigheid hebben we vaak last van droge of gesprongen lippen. We grijpen dan al snel naar een lippenbalsem om de ongemakken in een mum van tijd te verdoezelen, maar probeer eens iets natuurlijks. Extra vierge kokosolie als lippenbalsem.

Droog gezicht?

Gebruik de dagolie van Amanprana. De Dagoliën van Amanprana bieden een mooie ondersteuning en verzachten tot diep vanbinnen. De Amanprana gezichtsolie bestaat in 5 varianten (aromatherapie): Lavandula, Rosas, Nerolina, Jasminum en Vanilla.

Amanprana extra vierge kokosolie kan worden uitgesmeerd op droge handen
Je handen houden van extra vierge kokosolie

Je handen houden van extra vierge kokosolie

De meeste handcrèmes werken slechts heel even. Extra vierge kokosolie van Amanprana kan je ook op je droge handen smeren. Je nagelriemen kunnen vast en zeker ook wat verzorging gebruiken, dus masseer ze ineens mee met de kokosolie. Jij houdt toch ook van zachte handen?

Onze voeten ondergaan vaak hetzelfde leed als onze handen; ook aan je voeten kan extra vierge kokosolie deugd doen. Je kan je voeten op een eenvoudige en natuurlijke manier insmeren.

De massage- en lichaamsolie van Amanprana om te relaxen.

Is je huid vaak droog en gaat ze daardoor ook vaak vervelend jeuken? Neem eens een heerlijk badje of douche met één van de lichaamsoliën van Amanprana. Deze oliën zijn ook perfect te gebruiken als bodylotion. De lichaamsoliën van Amanprana ruiken overheerlijk en smeren makkelijk. De lichaamsoliën zijn verkrijgbaar in 5 varianten (aromatherapie): Rosas, Nerolina, Jasminum, Lavandula, Vanilla. In welke stemming ben jij?

droge voeten in de winter
droge voeten in de winter?

Je huid winter klaar maken? Winterschoonmaak?

Gebruik de scrubs van Amanprana om je dode huidcellen te verwijderen, zodat je huid weer fluweelzacht aanvult. Scrubben doen we allemaal wel eens: door dode huidcellen te verwijderen zou je huid weer fluweelzacht moeten aanvoelen. Toch hebben we na het scrubben vaak een trekkerig gevoel, omdat bepaalde stoffen in de gangbare scrubs vaak niet 100% natuurlijk zijn of omdat deze scrubs veel water bevatten, met een uitdrogend effect. Daarom bracht Amanprana 100% natuurlijke scrubs op de markt op basis van enkel suiker en oliën. 5 x aromatherapie: Rosas, Jasminum, Lavandula, Nerolina en Vanilla.

Last van een jeukende hoofdhuid?

Gebruik extra vierge kokosolie als haarmasker. Ken je dat vervelende gevoel van een jeukende hoofdhuid als je je wintermuts weer bovenhaalt? Gebruik dan vooral zachte en natuurlijke shampoos en haarverzorging. Gebruik ’s nachts een maskertje van extra vierge kokosolie op je haar. Omdat Amanprana’s extra vierge olie zo licht is, was je deze olie de volgende dag makkelijk uit in de douche. Je haar en hoofdhuid zijn er dol op en dit merk je.