Chocolademelk van Chantal Voets is te bereiden in 5 minuten. Je maakt dit gerecht met Cacao Kids & Sports van Amanprana. Dit recept uit de Belgische & Nederlandse keuken is heerlijk als Drankjes & Drankje. Tevens past het perfect in een Lactosevrij, Vegetarisch & Veganistisch dieet.

Wat heb je nodig om chocolademelk te maken?

Chocomelk maken

  1. Verwarm 200 ml ongezoete amandelmelk tot de gewenste temperatuur.
  2. Voeg 2 theelepels cacao Kids & Sports toe.
  3. Roeren totdat alle cacao is opgelost.

Genieten!

Chocomelk maken doe je met Cacao Kids & Sports van Amanprana

Deze chocolademelk is niet alleen ontzettend lekker, maar ook een heel stuk gezonder dan de meeste andere chocolademelk.

Geen geraffineerde suiker, maar biologische kokosbloesemsuiker

Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je bloedsuikerspiegel beter met rust gelaten wordt. De koolhydraten in de kokosbloesemsuiker worden langzaam afgebroken, waardoor hun glucose geleidelijk aan het bloed wordt afgeven. Daarnaast is kokosbloesemsuiker ongeraffineerd. Deze suiker is dus niet bewerkt. Hierdoor blijven alle gezonde vitamines, mineralen en vezels behouden.

Een tas chocomelk maken zonder schuldgevoel

Geef je kinderen tijdens het ontbijt een lekkere kop chocolademelk voordat ze naar school gaan, meer energie en betere focus. Heb je een vier uur dipje? Drink en geniet van een tas cacao Kids & Sports en je kan er weer tegenaan. Duursport? Gebruik de cacao Kids & Sports als hypotone, isothone of hypertone sportdrank. Lees hier meer.

Geniet van cacao Kids & Sports van Amanprana. Chocolademelk zonder schuldgevoel!

Tip van Chantal:

Je kan er ook voor kiezen om een mengbeker met deksel te gebruiken om te schudden ipv te moeten roeren.


Chantal Voets

Chantal Voets

Chantal Voets, mede-oprichtster van Amanprana, is gek op koken en deelt het liefst haar kennis, allerhande weetjes en inspiratie uit aan ieder die het weten wil.

 

Website van Chantal