Vegetarische hapjes & tapas


Vegetarische hapjes & tapas

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze favoriete hapjes & tapas om vingers bij af te likken.

Enkel vegetarische hapjes en veganistische tapas verdienen een plekje op onze hapjes pagina. De meeste hapjes & tapas zijn makkelijk te bereiden -we hebben een aantal uitzonderingen voor de fervente hobby kok – en uiteraard heerlijk van smaak!

We laten je zien dat lekker van smaak absoluut niet gelijk staat ongezond! We gaan stuk voor stuk voor vegetarische hapjes die niet alleen lekker zijn, maar ook veel gezonder dan de doorsnee hapjes & tapas. Dit doen we door vlees en vis te bannen, maar ook door enkel gebruik te maken van ingrediënten van de beste kwaliteit met de meeste voedingswaarden!

Vegetarische tapas & hapjes voor elke gelegenheid.

Vrijdagmiddag borrel? Wat dacht je van zelfgemaakte kaascrackers? Oudjaarsfeestje? Wedden dat de Blinis met pompoencurry en algen in de smaak vallen! Of wat dacht je van Muffins met kokos voor het verjaardagsfeestje van je dochter? Niet enkel super lekker, maar ook een bron van ijzer en magnesium! Filmpje kijken met je gezin of een voetbal avond met de vrienden? Deze pizza met rucola en zwarte look is een absolute winnaar! Serveer hem op een grote snijplank en snij hem in stukken en serveer met servetten.

Voor welke gelegenheid je ook hapjes of tapas maakt? Geniet van onze selectie vegetarische tapas en laat je inspireren!

Regelmatig creëren en plaatsen we nieuwe recepten. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.