Croque met choco -hazelnootpasta van Lily Joan Roberts is te bereiden in 20 minuten. Je maakt dit gerecht met Fleur de sel, Choco-hazelnootpasta & Rode palmolie van Amanprana. Dit recept uit de Belgische keuken is heerlijk als Lunchgerechten, Brunch, High tea, Nagerechten, Tussendoortje, Brood & Taart, cake en koekje. Tevens past het perfect in een Vegetarisch dieet.

Ingrediënten voor croque met choco -hazelnootpasta

Bereiding van croque met choco -hazelnootpasta

  1. Smeer het brood aan beide kanten in met de red palm oil.
  2. Rooster het brood aan beide kanten in een pan (of gebruik een broodrooster of croque machine).
  3. Besprenkel het brood met een snuifje zout.
  4. Snij de sneden brood middendoor en smeer beide halfjes in met de Amanprana choco.
  5. Leg er nu de frambozen, schijfjes banaan en de gehakte hazelnoten tussen.
  6. Leg het tweede halfje van het brood er bovenop.
  7. Indien gewenst kan je nu alles even kort terug opwarmen in de pan (of tussen het croque machine)

Bekijk de video van dit recept

Een croque is hetzelfde als een tosti

Een croque, of een tosti bij onze Noorderburen, is eenvoudig en altijd lekker! De klassieke maak je met hesp en kaas (croque-monsieur), bij een croque madam voeg je een spiegeleitje toe. Heb je zin in een croque 2.0 maak hem dan met de choco-hazelnootpasta van Amanprana en dit recept van Lily Joan.

Choco-hazelnootpasta voor de croque 2.0 van Amanprana

De choco-hazelnootpasta is niet alleen ontzettend lekker, maar ook gemaakt van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. De Amanprana I love Belgium choco De Luxe is rijk aan kalium, ijzer en vitamine E. Het is een goede bron van magnesium, zink en calcium. Deze choco bevat geen palmolie, geen chemische zoetstoffen, geen geraffineerde suikers en geen zonnebloemolie!

De meeste choco’s bevatten 40 tot 60% geraffineerde of bruine suikers. Amanprana choco bevat 0% geraffineerde suiker en de voordelen van 28,5% kokosbloesemsuiker. Wist je dat er meer antioxidanten in kokosbloesemsuiker zitten dan in kiwi, mango, wortel of tomaat.


Lily Joan Roberts

Met eten wil Lily mensen dichter bij de natuur brengen. Met andere woorden, om voedsel bewust te onderzoeken als het medium om een verbinding te creëren tussen onszelf, onze omgeving en de mensen om ons heen. De kracht en voordelen van het voedsel dat we eten, fascineert haar: waar het wordt gekweekt, geneest het, hoe het mensen samenbrengt en dichter bij het begrijpen en waarderen van onze omgeving.

 

Website van Lily Joan