Knoflookolie maken met olijfolie en walnootolie. van Stefano Vicinoadio is te bereiden in 20160 minuten. Je maakt dit gerecht met Kruidenmixen, ORAC + chili botanico-mix, Olijfolie - Hermanos Catalan & Walnootolie van Amanprana. Dit recept uit de Belgische & Italiaanse keuken is heerlijk als Vegetarische hapjes & tapas, Bijgerecht & Dip en meer. Tevens past het perfect in een Vegetarisch & Veganistisch dieet.

Ingrediënten voor knoflookolie maken met olijfolie en walnootolie.

  • 200ml Amanprana Hermanos Catalán extra vierge olijfolie
  • 50ml Amanprana extra vierge walnootolie
  • 5-8 teentjes gedroogde knoflook of 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 eetlepel ORAC Botanico-mix, spicy kruiden

Bereiding van knoflookolie maken met olijfolie en walnootolie.

De gedroogde knoflook samen met 1 eetlepel kruidenmix in een geschikte glazen fles doen en er de olijfolie en walnootolie overheen gieten. De knoflookolie minstens gedurende 14 dagen op een donkere en koele plek laten staan.

Tip van Stefano:

De knoflookolie is lekker over pasta of om met brood te dippen.


Stefano Vicinoadio

Stefano Vicinoadio

Wie is Stefano Vicinoadio? Wij hebben hem bij Amanprana leren kennen op een bio-beurs in Duitsland. Direct een warme ontmoeting waaruit een mooie samenwerking is ontstaan. Door het ontdekken van wederzijdse interesse (vegan, voeding, gezondheid) is de samenwerking gestart. Stefano is eigenlijk fotograaf, zijn passie. Zijn liefde voor koken zorgt voor de meest heerlijke recepten met mooie foto's, Stefano omschrijft zichzelf als kleurrijk, luid, veganistisch, vriend, ontdekker, digitale nomade en recht door zee.