Kurkuma latte met MCT olie voor keto dieet van Chantal Voets is te bereiden in 4 minuten. Je maakt dit gerecht met Fleur de sel, Latte Kurkuma, Latte's, MCT olie & Sportdrank van Amanprana. Dit recept uit de Belgische, Nederlandse & Franse keuken is heerlijk als Drankjes & Drankje. Tevens past het perfect in een Lactosevrij, Vegetarisch, Glutenvrij, Veganistisch & Ketogeen dieet.

Ingrediënten voor kurkuma latte met mct olie voor keto dieet

Bereiding van kurkuma latte met mct olie voor keto dieet

  1. Doe 2 tot 3 schepjes latte kurkuma in een kop
  2. Voeg er heet water of warme plantaardige melk aan toe (amandelmelk is heel lekker)
  3. Doe er de MCT olie bij en het snufje zout
  4. Goed roeren of mixen zodat je een schuimlaagje krijgt

Kurkuma is één van de gezondste specerijen die er bestaan.

Met de Latte Kurkuma van Amanprana maak je in een handomdraai een kopje zachte en romige latte met een verwarmend, kruidig kantje. Kurkuma is één van de gezondste specerijen die er bestaan. Dit goudgele goedje is een echt superfood. Een kurkuma latte drinken is dus een makkelijke manier om je dagelijks portie kurkuma binnen te krijgen. Latté Kurkuma is verrijkt met zwarte peper om de opname van kurkuma te versterken. Granaatappel geeft de finishing touch.

Tip van Chantal:

Fleur de sel is essentieel om je mineraalreserves aan te vullen zodat je gemakkelijker kan vasten zonder je slapjes te voelen.


Chantal Voets: schrijfster, foodie & mede-oprichtster Amanprana

Chantal Voets

Chantal Voets, mede-oprichtster van Amanprana, is gek op koken en deelt het liefst haar kennis, allerhande weetjes en inspiratie uit aan ieder die het weten wil.

 

Website van Chantal