Porridge glutenvrij van amandelmeel met cacao als heerlijk ontbijt van Stefano Vicinoadio is te bereiden in 15 minuten. Je maakt dit gerecht met Adapto botanico-mix, Kokosbloesemsuiker, Gula Java Cacao & Amandelmeel Goud van Amanprana. Dit recept uit de Belgische keuken is heerlijk als Ontbijt & Taart, cake en koekje. Tevens past het perfect in een Vegetarisch, Glutenvrij & Veganistisch dieet.

Ingredi├źnten voor porridge glutenvrij van amandelmeel met cacao als heerlijk ontbijt

  • 500 ml Amandelmelk
  • 6-8 eetlepels amandelmeel
  • 4 eetlepels Cacao (Gula Java Cacao van Amanprana)
  • 1 eetlepel Kokosbloesemsuiker (Gula Java Brut van Amanprana)
  • 1 Banaan
  • 4 Aardbeien
  • Optioneel: 1 theelepel adapto botanico kruidenmix

Bereiding van porridge glutenvrij van amandelmeel met cacao als heerlijk ontbijt

De amandelmelk in een pan op het fornuis warm laten worden. Daarna het amandelmeel, de cacao, de kruiden en de kokosbloesemsuiker toevoegen en gedurende ongeveer 10 minuten laten wellen. Daarna de banaan en de aardbeien in schijfjes of blokjes snijden, de porridge glutenvrij op twee borden verdelen en met fruit garneren. Eventueel kun je nog hele amandelen toevoegen voor extra bite. Deze porridge van amandelmeel en fruit is een droomstart van de dag!

Tip van Stefano:

Adapto kruiden zijn evenwichtig in stresssituaties. Ideaal om elke dag positief te starten.


Stefano Vicinoadio

Stefano Vicinoadio

Wie is Stefano Vicinoadio? Wij hebben hem bij Amanprana leren kennen op een bio-beurs in Duitsland. Direct een warme ontmoeting waaruit een mooie samenwerking is ontstaan. Door het ontdekken van wederzijdse interesse (vegan, voeding, gezondheid) is de samenwerking gestart. Stefano is eigenlijk fotograaf, zijn passie. Zijn liefde voor koken zorgt voor de meest heerlijke recepten met mooie foto's, Stefano omschrijft zichzelf als kleurrijk, luid, veganistisch, vriend, ontdekker, digitale nomade en recht door zee.