Vegan choco maken: Ecofabulous homemade chocoladepasta van Lisette Kreischer is te bereiden in 0 minuten. Je maakt dit gerecht met Kokosolie & Gula Java Cacao van Amanprana. Dit recept uit de Belgische keuken is heerlijk als Bijgerecht & Dip en meer. Tevens past het perfect in een Vegetarisch, Veganistisch & Lactosevrij dieet.

Ingrediënten voor vegan choco maken: ecofabulous homemade chocoladepasta

  • 90g Amanprana Gula Java Cacao
  • 235 ml agavenectar of rijststroop
  • 235 ml Amanprana extra virgin kokosolie
  • 235 ml rijstmelk of amandelmelk

Bereiding van vegan choco maken: ecofabulous homemade chocoladepasta

Bij vegan choco maken hoort ook een vriezer!

Blend de cacaopoeder en de agavenectar. Verwarm de kokosolie in een pannetje en daarna de rijstmelk. Voeg de warme kokosolie en rijstmelk toe aan het cacao/agavemengsel. Blend dit geheel samen tot een gladde puree. Is het nog te vloeibaar, voeg dan 2 eetlepels cacaopoeder extra toe.

Doe de pasta in glazen potjes en zet twee uur in de vriezer. Daarna kun je hem in de koelkast of op een koele plaats bewaren.

Recept uit het kookboek “Ecofabulous” van Lisette Kreischer www.lisettekreischer.com


Lisette Kreischer

Lisette Kreischer

Lisette Kreischer is één van de chefs die wij bij Amanprana graag in het zonnetje zetten. Andersom gelukkig ook want ze is grote fan van onze producten. Lisette is foodconceptontwikkelaar, oprichtster van The Dutch Weed Burger en kookboekenschrijver maar ze weet vooral veel van lekker én gezond eten.Lisette ontdekte al tijdens haar tienerjaren de wereld van de planten en hier wilde ze dan ook graag meer mee doen. Na heel wat geëxperimenteer raakte ze er echt van bevlogen. Op haar eigen blog, Be Ecofabolous, deelt zij deze passie. Hiernaast heeft zij ondertussen al wat verwezenlijkt. Zo schreef ze ook diverse boeken. Zo is ze auteur van 'Groente uit de zee', 'Plant Power', 'Non*fish*a*li*cious' en 'Veggie in pumps' en is ze één van de oprichters van The Dutch Weed Burger.