Detox drank met matcha, baobab en granaatappel van Stefano Vicinoadio is te bereiden in 5 minuten. Je maakt dit gerecht met Kokosbloesemsuiker, Gula Java Matcha, Thee & Matcha van Amanprana. Dit recept uit de keuken is heerlijk als Drankjes & Drankje. Tevens past het perfect in een Vegetarisch, Glutenvrij & Veganistisch dieet.

Ingrediënten voor detox drank met matcha, baobab en granaatappel

  • 2 eetlepels eetlepels Gula Java Matcha of 1 koffielepel Kotobuki Matcha
  • 1 eetlepel Rauw poeder van Baobab
  • 1 eetlepel Kokosbloesemsuiker (Amanprana Gula Java Brut)
  • 2 eetlepels Granaatappel sap per portie
  • 800ml Koud water
  • 2 kopjes Ijsblokjes

Bereiding van detox drank met matcha, baobab en granaatappel

Alle ingrediënten behalve de granaatappelsiroop in een blender samenvoegen en gedurende 30 seconden mixen. Vervolgens dit heerlijke detox drankje in glazen doen, per glas 2 eetlepels granaatappel sap toevoegen en direct serveren. Uiteraard kun je dit detox drankje nog verder afwerken met verse granaatappel pitjes.


Stefano Vicinoadio

Stefano Vicinoadio

Wie is Stefano Vicinoadio? Wij hebben hem bij Amanprana leren kennen op een bio-beurs in Duitsland. Direct een warme ontmoeting waaruit een mooie samenwerking is ontstaan. Door het ontdekken van wederzijdse interesse (vegan, voeding, gezondheid) is de samenwerking gestart. Stefano is eigenlijk fotograaf, zijn passie. Zijn liefde voor koken zorgt voor de meest heerlijke recepten met mooie foto's, Stefano omschrijft zichzelf als kleurrijk, luid, veganistisch, vriend, ontdekker, digitale nomade en recht door zee.