Glutenvrije pudding met amandelmelk, banaan, chocolade en chiazaad van Stefano Vicinoadio is te bereiden in 0 minuten. Je maakt dit gerecht met Adapto botanico-mix van Amanprana. Dit recept uit de Belgische keuken is heerlijk als . Tevens past het perfect in een Vegetarisch, Glutenvrij & Veganistisch dieet.

Ingredi├źnten voor glutenvrije pudding met amandelmelk, banaan, chocolade en chiazaad

  • 200ml Amandelmelk
  • 2el Chiazaad
  • 1 Banaan
  • 2el Cacao (Amanprana Gula Java Cacao)
  • Optioneel: 1 tl adapto botanico kruidenmix

Bereiding van glutenvrije pudding met amandelmelk, banaan, chocolade en chiazaad

De banaan schillen en deze vervolgens met de amandelmelk en de cacao in een blender doen. Dit gedurende ca. 3 minuten pureren. Vervolgens de chiazaden eronder mengen en goed roeren.

De volgende ochtend nog een keer krachtig roeren en met verse vruchten of wat extra kokosbloesemsuiker serveren. Strooi er de adapto kruiden er over en geniet van de pudding!

Tip van Stefano:

De Amanprana adapto botanico kruidenmix is evenwichtig in stresssituaties.


Stefano Vicinoadio

Stefano Vicinoadio

Wie is Stefano Vicinoadio? Wij hebben hem bij Amanprana leren kennen op een bio-beurs in Duitsland. Direct een warme ontmoeting waaruit een mooie samenwerking is ontstaan. Door het ontdekken van wederzijdse interesse (vegan, voeding, gezondheid) is de samenwerking gestart. Stefano is eigenlijk fotograaf, zijn passie. Zijn liefde voor koken zorgt voor de meest heerlijke recepten met mooie foto's, Stefano omschrijft zichzelf als kleurrijk, luid, veganistisch, vriend, ontdekker, digitale nomade en recht door zee.