Shangri-la Orac Anti-Aging Serum gaat de veroudering van de huid rond de ogen en op het gezicht, de hals en het decolleté tegen. Met antioxidanten in gezichtsverzorging.

Hoe ontstaan pigmentvlekken, rimpels en een droge huid?

Wat is degeneratie van de huid?

Huiddegeneratie is het verlies van de gezonde conditie van de huid en weefsels veroorzaakt door verschillende factoren. Vanaf 30 jaar verloopt de celvernieuwingscyclus in de verschillende huidlagen langzamer. De doorbloeding neemt af, waardoor de afvoer van zuurstof en afvalstoffen in de huidcellen afneemt. Een gebrek aan belangrijke vitamines, antioxidanten, eiwitten en de energie die we elke dag moeten gebruiken om ons te verdedigen tegen negatieve omgevingsinvloeden, zon, straling, enz. – al deze factoren belasten onze gezichtshuid en dragen bij aan de vorming van vrije radicalen. Deze beschadigen de huid van het gezicht, wat kan leiden tot oxidatie, rimpels, vroegtijdige veroudering, pigmentvlekken of zelfs kanker. Daarom is het uiterst belangrijk om jezelf te beschermen tegen deze vrije radicalen.

Wat kan Shangri-la eraan doen?

Omdat antioxidanten de beste verdediging zijn tegen deze slechteriken, is dat waar Shangri-la om de hoek komt kijken. Shangri-la bevat een zeer hoge dosis antioxidanten die op een veilige en natuurlijke manier de huid van het gezicht en rond de ogen, hals en decolleté kunnen genezen, beschermen en verzorgen.

Donkere vlekken, donkere kringen, rimpels, droge huid. Wat is huidveroudering? Wat kan gezichtsverzorging eraan doen?

Huidveroudering is oxidatie. Oxidatie is het gevolg van slechte voeding, van oxidanten en van externe aanvallen zoals zonnestraling, roken en chemische stoffen. Maar ook constante stress en uitdroging dragen bij aan huidveroudering. Natuurlijk zijn we allemaal geboren met een bepaalde instelling waarmee rekening moet worden gehouden. Als je iets wilt doen tegen donkere vlekken, donkere kringen, rimpels en een droge huid, dan is Shangri-la Orac Anti-Aging Serum de juiste oplossing. Gezichtsverzorging rijk aan antioxidanten voor een mooie glow.

Kun je 100 jaar oud worden met een voor altijd jonge huid?

Kan gezichtsverzorging met veel antioxidanten helpen?
Kun je de huid van het gezicht er jonger uit laten zien? Shangri-la Eye and Face Serum kan u helpen uw huid voor altijd jong te houden. Voor een zichtbaar jongere look. Rimpels, vale huid en pigmentvlekken zijn de gevolgen van huidveroudering. Dit geldt ook voor wallen onder de ogen en verslapte huid op de wangen. Moderne mensen kunnen wel 100 of zelfs 120 jaar oud worden. Het huidverouderingsproces hangt in grote mate af van iemands levensstijl, lichaamsverzorging en huidverzorging.

Shangri-la Orac anti-aging serum bestrijdt vrije radicalen. Maar wat zijn vrije radicalen? En wat zijn antioxidanten?

Vrije radicalen zijn extreem gevoelige stoffen die in korte tijd veel schade aan het lichaam kunnen aanrichten. Ze kunnen bijvoorbeeld de degeneratie van huidcellen versnellen. Ze zijn verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering van de huid. Vrije radicalen zijn kleine, uiterst actieve, agressieve stoffen die ook bij ongewenste oxidatieprocessen in het lichaam kunnen ontstaan. Cellen in bloedvaten en organen kunnen aanzienlijk worden beschadigd door vrije radicalen. Ook het bindweefsel van onze huid raakt beschadigd en verliest daardoor onder andere zijn elasticiteit. Daarnaast ontstaan er rimpels en pigmentvlekken. We moeten ons lichaam en onze huid zo goed mogelijk beschermen tegen ongewenste oxidatieprocessen of omgevingsinvloeden. Daarom zijn antioxidanten belangrijk om de huid weer gezond te maken en adequaat te beschermen. Daarom bevat Shangri-la volop antioxidanten die helpen zichtbare schade te herstellen en een goede bescherming bieden tegen ouderdomsvlekken, pigmentatiestoornissen, rimpels, droge huid, donkere kringen, enz. Shangri-la herstelt de jeugdige uitstraling van de gezichtshuid en verlicht de tekenen van veroudering.

Anti-aging serum, antioxidanten in de gezichtsverzorging, voor de eeuwige jeugd, beschermt de huid rond de ogen, hals en decolleté tegen vroegtijdige huidveroudering.

Bescherm jezelf tegen huidveroudering en omgevingsinvloeden. Shangri-la beschermt de huid met antioxidanten en voorkomt vroegtijdige veroudering. Het Orac Serum (Antioxidant Serum) is uiterst effectief en 100% natuurlijk. Shangri-la’s antioxidant (Orac) formule bestrijdt de tekenen van veroudering. Het gebied rond de ogen, het gezicht, de hals en het decolleté worden beschermd tegen pigmentvlekken, rimpels, donkere kringen, droge huid, ouderdomsvlekken en de uiterlijke tekenen van veroudering.

Oxidanten beschadigen de huid.

Ze veroorzaken pigmentvlekken, een droge huid, rimpels, donkere kringen en andere tekenen van veroudering.

Shangri-la Orac Anti-Aging Serum vermindert de huidbeschadigende effecten van deze 20 oxidanten: Shangri-la Facial Care beschermt en geneest de huid van gezicht, hals en decolleté tegen minstens 20 oxidanten. Uitwendige tekenen van veroudering worden verminderd of voorkomen!

 • Luchtvervuiling: b.v. B. Uitlaatgassen en fijn chemisch stof
 • Zonlicht: overmatige blootstelling aan de zon en zonnebrand
 • Alcohol: alle high-proof dranken of regelmatige, verhoogde alcoholconsumptie.
 • Roken: als roker of mede-roker (als anderen in de buurt roken)
 • Stress: gewoon constante stress
 • Medicijnen: alle medicijnen (slechts enkele medicijnen genezen)
 • Vermoeidheid: alleen chronische vermoeidheid
 • Röntgenfoto’s: Probeer frequente röntgenfoto’s te vermijden!
 • Insecticiden: Pesticiden zijn ook ontworpen om te doden en te oxideren.
 • Zware metalen: in vis, visolie en in het milieu
 • Elektrosmog: zendmasten, maar ook wifi en overmatige bedrading in huis
 • Competitieve sport: Regelmatig sporten is gezond, competitie leidt tot oxidatie.
 • Radioactiviteit: kerncentrales en röntgenscanners
 • Conserveringsmiddelen: in voeding en cosmetica, bijvoorbeeld natriumnitriet (in vlees)
 • Ongevallen: het lichaam onnodig belasten
 • Schadelijke stoffen in huis: verf, wasmiddelen, chemicaliën in meubels en behang, etc.
 • Schadelijke stoffen in cosmetica: chemische cosmetische producten, shampoos en make-up
 • Junkfood: geraffineerd voedsel en vrijwel alle voedingsmiddelen die niet biologisch zijn
 • Kleurstoffen: in voeding en cosmetica
 • Smaken: ook 95% van de zogenaamde natuurlijke smaken